Widziałem na allegro oryginalne zbiorniczki ma je jeden gość poszukaj a znajdziedz cena ponad 100 zl w serwisie podobna cena, ja tez bede zmienial zbiorniczek choc sie nic nie dzieje
Widziałem na allegro oryginalne zbiorniczki ma je jeden gość poszukaj a znajdziedz cena ponad 100 zl w serwisie podobna cena, ja tez bede zmienial zbiorniczek choc sie nic nie dzieje
Witam, noszę się z zamiarem wymiany zbiorniczka płynu wspomagania. Czy wizualnie "na oko" da się rozpoznać zbiorniczek starego i nowego typu ? chodzi mi o cechy zewnętrzne.
W 2,4 jest inny zbiorniczek i z tego co ja zrozumiałem czytając ten temat, to ciężko jest znaleźć wizualne różnice.
Ile wchodzi oleju do układu wspomagania
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
A ja mam taki problem że od dwóch dni wspomaganie mi szwankuje na postoju. Raz idzie kręcić A czasem stoi ze ruszyć nie idzie. Po dodaniu gazu jest lepiej. Zamówiłem już płyn i zbiornik. Zacząłem po prostu od tych najtańszych rzeczy.... ktoś coś miał podobnego kiedyś ?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
Możesz mieć przedzmianowy wadliwy zbiorniczek z wypadającym filtrem, który będzie blokował przepływ płynu. Zauważysz wtedy, że płyn będzie się pienił w zbiorniczku (powietrze w układzie). Pompa nie wyje?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10