Kup sobie lepiej tą: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...#ixzz43eZbxdWU
Niecałe 30. Masz rozwiązany problem inwestycji, bo wyjdzie c.a. 13 tysięcy mniej, niż ta z niemcowni.
Kup sobie lepiej tą: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...#ixzz43eZbxdWU
Niecałe 30. Masz rozwiązany problem inwestycji, bo wyjdzie c.a. 13 tysięcy mniej, niż ta z niemcowni.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Dziwnie to zabrzmi, ale z Austrii mam lepszy dostęp niż z Polski. Poza tym na razie się rozglądam, zanim będę mógł kupić to będzie dopiero okolica lipca/sierpnia, może nawet później.
Wszystko zależy od funduszy oraz kiedy wrócę do domu, bo po prostu obecnie mnie tam nie ma, więc nie mam jak sprawdzić czegokolwiek w razie jakiejś okazji.
Obserwuje po prostu rynek i staram się wyszukać perełek jakiś. Może do tego czasu pojawi się ta jedna jedyna.
Czyli 9,000€ za wersję Ti to przesada? Czy jak zwykle wszystko zależy od indywidualnego egzemplarza, jakości, przebiegu, itd. itp.?
Bardziej mi też chodziło, czy w przypadku wersji Ti są jakieś "haczyki" na które trzeba szczególniej zwracać uwagę.
PS.
Wiem, że na rynku wtórnym nie można zbytnio wybrzydzać, ale jednak wolę wersję sedan, jakoś bardziej mi się podoba, a kombi mi obecnie nie jest potrzebne.
Auto będę użytkował praktycznie tylko ja i ewentualnie mój staruszek na chwilę obecną
Teraz jest na allegro czarna sw w czerwonej skórze lekko uderzona w okolicach 14k z tego co pamiętam
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Awaryjność jak w każdym innym. Ti to generalnie pakiet optyczny. Droższe, bo inne/większe niż w serii hamulce. Nie każde felgi podejdą - ograniczony wybór to ewentualny koszt. Nakładki na pedały za to zapłacisz jak wyślizgane do wymiany będą. Nie wiem jak z zawieszeniem, ale - 2 cm od serii w dół + listwy progowe więc na bank nie każdy krawężnik zaatakujesz bezkosztowo. Podsufitka raczej nie padnie to z plusów, kierownica też. Generalnie Ti wymiata :-) Pzdr.
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Super, dlatego mam właśnie zamiar atakować TiMiłość od pierwszego wejrzenia
![]()
Witam po pierwsze !
Od dłuższego czasu po głowie chodzi mi 159 SW i dzisiaj znalazłem właśnie 159 SW JTDm za 22300zł w Rzeszowie - nie mogę dodać linku póki co więc może ktoś potrudzi się i znajdzie to ogłoszenie po jego numerze na stronie OLX = nr 195919675
czy ktoś może kojarzy ten samochód albo go oglądał może ?
Będę wdzięczny za wszelką opinię![]()
Duże brembo to nie tylko cecha TI. W tak zwanej 'serii' występowały. Np w 2,4 210 chyba zawsze jest brembo. Niezależnie czy mówimy o TI czy tylko o 'serii'.
Nakładki w detalu od ASO kosztują 300 zł. Myślę że to żaden koszt raz na 2 lata dla kogoś kto kupuje auto za 30k.
- - - Updated - - -
Duże brembo to nie tylko cecha TI. W tak zwanej 'serii' występowały. Np w 2,4 210 chyba zawsze jest brembo. Niezależnie czy mówimy o TI czy tylko o 'serii'.
Nakładki w detalu od ASO kosztują 300 zł. Myślę że to żaden koszt raz na 2 lata dla kogoś kto kupuje auto za 30k.
[MENTION=69234]Jafii[/MENTION], przebieg między bajki włóż i brak naklejek na tylnym zderzaku może sugerować że był wymieniany. Ponieważ przebieg jest zdjęty tak a nie inaczej, to wszystkie te elementy na które dostaniesz papiery o wymianach i tak trzeba będzie zrobić.
[MENTION=61730]hideto[/MENTION] dzięki za zerknięcie na ogłoszenie i wskazówki ! Nie bardzo wiem tylko o jakich naklejkach na zderzaku mówisz ?
Po rozmowie z gościem okazało się że auto kupił poprzez jeden z podkrakowskich komisów. Malowane miał 2 drzwi i z jednego nadkola lakier bezbarwny zaczął schodzić w jednym miejscu. Ja spasowałem z tym egzemplarzem.