Witam dziś jadąc z pracy do domu Alfą wyczówałem dziwne drgania coś jakby przerywało silnik nie pracował jak zawsze nie było płynności. Aczkolwiek bez większych problemów dojechałem do domu, następnie sprawdzałem bo już jakiś czas temu miałem to zrobić czujnik temperatury chodzi głównie o to , że nie załącza mi się wentylator chłodnicy aczkolwiek nigdy nie dopuszczałem do przegrzania się silnika... sprawdziłem wtyczkę za pomocą drutu sprawdziłem czy wentylator działa okazało sie , że działa (uszkodzony czujnik) po tym chciałem odpalić Alfę i... no właśnie rozrusznik kręci i to na tyle... bardzo proszę o pomoc co to może być czy to , że zrobiłem próbę wentylatora za pomocą kabla tzn drutu?? coś się zwarło?? nie mam m ożliwości sprawdzenia kompa... bezpieczniki sprawdzałem jest ok! przekazniki pod maską widziałem dwa wyglądają na ok tzn (nóżki nie są zaśniedziałe) ja osobiście podejrzewam pompe paliwa ale jako amator nie mechanik mogę się mylić dlatego też zwracam się do was i bardzo proszę o pomoc być może ktoś mógł mieć podobny problem z góry dziękuję pozdrawiam !! moje autko to Alfa Romeo 145 1.6 Boxer dziękuję!