Witam a koledzy podpowiedzą gdzie można sie udać na naprawę skrzyni w okolicach Warszawy ???
Nastukane z komóreczki
Witam a koledzy podpowiedzą gdzie można sie udać na naprawę skrzyni w okolicach Warszawy ???
Nastukane z komóreczki
Witam koledzy , po wizycie w samko Warszawa problem rozwiązany , potwierdzam pracują tam bdb fachowcy , temat do zamknięcia , pzdr
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hej! Powiedz o było przyczyną, za ile i jak długo trwała naprawa? pzdr.
Wielu obstawialo sterownik i zawory , przyczyna była różnica średnicy kol na tylnej osi , w skrócie 3 opony miałem 235/45/18 jedna z tylu z przymusu była /35/40/18 i to właśnie 40 robiło różnice na kole które sie szybciej obkrecalo od reszty wprowadzając komp w błąd , a pan w samko stwierdził to na oko po przejechaniu kilkuset metrów i oględzinach alfy na parkingu , nie kasując mnie za diagnozę ani zlocisza, jezdzilem tak prawie 2 tys km , as wstyd
Czyli w zasadzie wystarczy , że w jednym kole będzie mniej powietrza i też będą "jazdy"
Gdy Alfa stoi w serwisie gdzie jest Romeo? Szuka części...
Tez mnie zaciekawila sytuacja z dojazdowka w zapasie , dziwne to jest ale wierzcie mi ze przemeczylem sie z tym problemem około 2 tys km , naszykowane miałem 4 tys zł na remont sterowników itp , a przyczyna była tak banalna , przez kilku fachowców nie brana nawet pod uwagę
Masz Qtronic Q4?
To trochę dziwne. Ja już nie jednokrotnie jeździłem swoją na dojazdówce zarówno z przodu jak i z tyłu i nigdy nie miałem problemu. Grunt ze u Ciebie pomogło.
Dzis postawiłem dojazdowe przy moim kole , jest niższa , 17 czyli beda u mnie cyce z tego powodu , a jakie masz koła u siebie ?