Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Temat: Czy GTV nadaje się na samochód "na codzień", dla kobiety?

Rudix
    Gość

Domyślnie

Ja z dziewczyna mam dwa auta. Ona jezdzi glownie Puegotem 206 (choc mi sie tez czesto zdarza) a Gtv-ka jezdze bardziej ja. Powiem Wam, ze bez zadnych oporow daje jej prowadzic Alfe. Prowadzimy nocny tryb zycia wiec czasami jest nawet zmuszona
    Smieje ze musi pokazac mojej kochance kto tu jest gora...
    Ostatnio edytowane przez Rudix ; 28-05-2009 o 23:46

trek
    Gość

Domyślnie

w zasadzie wszystko zostało powiedziane, może poza jednym , kobiety z dłuższymi paznokciami, niestety nie będą w stanie otworzyć drzwi w Gtv

pozdrowienia

trek

Rudix
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał trek Zobacz post
    w zasadzie wszystko zostało powiedziane, może poza jednym , kobiety z dłuższymi paznokciami, niestety nie będą w stanie otworzyć drzwi w Gtv

pozdrowienia

trek
    To tez zdementuje! Podchodzi taka kobietka i mowi: sezamie otworz sie! I drzwi sie otwieraja!
    Tak na powaznie to jasne, ze bedzie mogla otwierac! Jesli otwiera kluczykiem to po prostu wciska kluczyk i hop... drzwi otwarte. Ja stosuje to tez czasami jak mam zajete rece czym innym

thing
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Rudix Zobacz post
    To tez zdementuje! Podchodzi taka kobietka i mowi: sezamie otworz sie! I drzwi sie otwieraja!
    Tak na powaznie to jasne, ze bedzie mogla otwierac! Jesli otwiera kluczykiem to po prostu wciska kluczyk i hop... drzwi otwarte. Ja stosuje to tez czasami jak mam zajete rece czym innym
    ewentualnie można zastosować system "NO KLAMKA"

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kalisz
    Auto
    Gtv TS 916 Lusso, 156 JTD SportPack

Domyślnie

Cytat Napisał thing Zobacz post
    ewentualnie można zastosować system "NO KLAMKA"
    Hehe nie ma to jak "no klamka" a tak serio to Gtv'ki nie mają w sumie klamek, jest sam przycisk i tyle

Użytkownik Romeo Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Ruszów
    Auto
    156 SW - 2.4 JTDm 2004r

Domyślnie

moja panna ostatnio zrobila sobie tipsy, jaki ja mialem ubaw gdy probowala otworzyc drzwi
    "Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
    jest: 156 2.4 JTD 04r...
    była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...

api
    Gość

Domyślnie

Panowie, nie kupujcie prezentów dla siebie
    Nie każda lubi piękne samochody i nie każdej podoba się to samo co Wam.
    Jeżeli funkcjonalne mankamenty mają jej przysłonić radość z posiadania takiej perełki, to po co uszczęśliwiać na siłę?
    Można opowiadać, że to styl i klasa, ale są takie, co mają własne zdanie.
    Dobry wywiad i jazda próbna powinny rozwiązać sprawę.
    Czekam na zakończenie

Użytkownik Embrion Avatar CRIS
    Mieszka w
    KRAKÓW
    Auto
    ___ALFA ROMEO___ Gtv 3.0 V6 24V LUSSO 220KM 2000r.

Domyślnie

Cytat Napisał Rudix Zobacz post
    A ja powiem tak... Jezdze Gtv-ka glownie po Warszawie i uwazam, ze jest genialna do miasta!!! Zwinna, zwrotna, wszedzie sie wcisnie (przynajmniej kiedy ja ja prowadze), promien skretu w niczym nie przeszkadza i nie uwazam zeby byl to taki minus... Gtv dla kobiety jest swietnym pomyslem! Po pierwsze - cudownie wyglada takie polaczenie. Po drugie - Wierzba, przyznaj sie... Chcesz kupic Gtv-ke swojej kobiecie tylko po to zeby ja pozniej pozyczac od niej!!!
    Moj dobry kolega (zapaleniec BMW), w miare uplywu czasu jak sie ze mna przejechal pare razy, coraz bardziej zaczal sie przekonywac do Alfy i ostatnio stwierdzil ze kupi Gtv-ke swojej dziewczynie? A po co? Zeby pozniej od niej pozyczac! Poza tym, pewnie wstydzi sie teraz przede mna wymienic BMW na Alfe
    Pozdro!!!
    zgadzam się z Rudixem !!! co za piękne połączenie - Bella w Belli !!!
    a sam kupiłem trzy miesiące temu żonie 3.0 V6, oczywiście żeby od niej pożyczać !!!
    no i mam teraz problem, bo nie bardzo się mogę doprosić o kluczyki.....

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV TS 2.0 1997r.

Domyślnie

w wątku same męskie wypowiedzi ja jeżdzę GTVką od prawie dwóch lat, praktycznie tylko po Warszawie i uwielbiam to auto
    wbrew pozorom bagażnik jest spory (jak się wyjmie koło zapasowe), na tylnym siedzeniu mieści się fotelik, a w nim 7letnie dziecko. Pewnie, że nie są to luksusowe warunki, bo to nie Grandis czy inny Galaxy, ale żeby dojechać z punktu A do punktu B spokojnie wystarczy. Promień skrętu jest duży (wcześniej jeździłam Laguną w kombi i była dużo bardziej zwrotna), ale wystarczy opanować parkowanie tyłem, bo to właśnie parkowanie jest w mieście najbardziej problematyczne i już jest ok. co do szerokich drzwi- w galeriach handlowych trzeba szukać miejsca przy słupie
    Spalanie..hmm.. piękne kobiety nigdy nie są tanie w utrzymaniu.
    Gtvka jest przede wszystkim przepiękna i codziennie kiedy na nią patrze to sama do siebie się uśmiecham. No i miny Panów kiedy wsiadam do swojego auta są bezcenne