Ale nie mam takiego :/
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ale nie mam takiego :/
Z tym mruganiem kierunków jest tak ze jest to opcja programowalna podczas kodowania kluczyków do zamka centralnego, przynajmniej tak przy dorabianiu kluczyka tłumaczył mechanik z ASO Ganinex, nie wiem czy alfa obd to ogarnia ale examiner najwyraźniej tak
no właśnie zaraz do niego jadę także postaram sie zamontować i sprawdzić czy mi mrugają kierunki![]()
O ile mnie pamięć nie myli to ten przekaźnik kiedyś przekładaliśmy i nie było efektu z tym, że nie sprawdzaliśmy nic pod kompem jeśli chodzi o centralny, ponadto niby wymówka, że w fife, a tu się zapowiada grzebanko przy aucie heheh
Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi im prawdę // Platon.
Była Marea 2.4TD HLX 125KM '98r
Była Marea 2.4JTD ELX 131KM '99r
Była 166 2.4JTD 10v 150KM '03r
Była 166 2.4JTDm 20v 175KM @ 238KM 504Nm by @sdero '04r
Jest 166 2.4M-jet 20v 2006r @ ?
Masz problem z autem ? Chcesz usunąć klapy wirowe, DPF bądź EGR ?
Zrobić kompleksową diagnostykę ?
Wymiany rozrządów/eksploatacja i remonty silników ?
Załatwimy nawet programowo !
Zapraszam na nasz warsztat.
Przecież Albi może grać sobie w fife jak ty będziesz grzebał przy aucie![]()
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Dokładnie tak :d
Zamontowałem przekaźnik t26 z kaaca alfy i faktycznie mu przestały mrugać kierunkowskazy, ale u mnie nie zaczeły :/
To teraz podpinamy kompa i patrzymy jak jest ustawione w sterowniku. Dodatkowo wyzwalamy test i sprawdzamy, czy przekaźnik reaguje.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Sorry, ze tak pozno odpisuje, ale problem mialem z wtryskami i jak sie z nimi uporałem to zabrałem sie za te kierunki dalej. Włożyłem przekaźnik t26 i podłączyłem sie pod komputer wyzwolilem test kierunlowskazow awaryjnych i udało sie teraz nie mam juz takiego opoznienia jak klikam na przycisk od zamkniecoa to odrazu sie zamyka i otwiera i mruga kierunkami.
Dzięki Danus![]()