Nie demo, wystarczająca bo przez elema i tak nie masz dostępu do poduszek i całej reszty, a w demo masz kasowanie błędów logi, parametry silnika. Czyli to co na codzień wystarcza
Nie demo, wystarczająca bo przez elema i tak nie masz dostępu do poduszek i całej reszty, a w demo masz kasowanie błędów logi, parametry silnika. Czyli to co na codzień wystarcza
Tez testowłem w wersji demo, ale do celów jakie opisujesz bardziej podchodzi mi piston
Na chomikuj jest torqueprofajna apka i do tego dupohamownia testowalem i pomyłka jest o 3KM w stosunku do tego co fabryka podaje
Okej więc bede załatwiał sprzętczyli na kompie ma mi pokazać 90st inaczej termostat na śmietnik?
Miałem to samo w ts, temperatura nie dochodziła powyżej 70 stopni, wolno się rozgrzewał, termostat był przyblokowany na pozycji otwartej. Po wymianie termostatu wskazówka w kabinie pokazywała więcej i zawsze dochodziła do 90, potem spadała. Na wykresie z kompa widać ładnie jak termostat się otwiera i zamyka, temperatura waha się od 84 do 96. Kilka tematów niżej wrzuciłem fotkę.
Okej dzięki za pomoc![]()
Mam nadzieję, że masz świadomość, iż na wskaźniku kreseczka między 50, a 90 to wbrew temu co by logika wskazywała nie oznacza 70 stopni C?
Jak dobrze kojarzę to przy tej kreseczce było 80 stopni![]()
Nie mam :d myślałem ze to 70 szczerze mówiąc :dd czyli jest możliwość ze jest git? :d sie okaże jutro spróbuję sie wpiac, oby było dobrze![]()
Mam jescze prośbę , szukam na necie tego programu Fiat Ecu Scan i nigdzie nie moge go zlapac , ma ktoś może go i mogłby podeslać na e maila ? bardzo bym byl wdzieczny, przemoo285@wp.pl