No nie gadaj, że w 156 fotele są osadzone niżej niż w 159. Przez prawie pół roku miałem obie jednoczeście i w obu fotel ustawiony w najniższej pozycji. W 156 siedziało się jak na taborecie.
No nie gadaj, że w 156 fotele są osadzone niżej niż w 159. Przez prawie pół roku miałem obie jednoczeście i w obu fotel ustawiony w najniższej pozycji. W 156 siedziało się jak na taborecie.
Może. Ja miałem wersję bez skóry z 2003 roku, czyli po lifcie samego wnętrza. Siedziało się bardzo dobrze dopóki nie zacząłem jeździć 159![]()
W 159 siedzenia różnią się jeśli masz lub nie masz dodatkowe regulacje. Jeździłem kilkoma 159 nie-Ti i inna pozycja była w tych z dwoma regulacjami dolnego siedziska, a inna w tych z podstawową regulacją, w tej drugiej siedziało mi się niżej. Wyjście masz jedno - usiąść w kilku 159 i przymierzyć się w każdej. Faktem jest że w 159 siedzi się mimo wszystko wyżej niż np w Audi A4.
Inaczej. Rozejrzyjcie się wkoło na inne auta w mieście. Takie Tipo stojące obok na światłach wygląda gigantycznie. Wysoko się siedzi względem deski, ale nie asfaltu. Takie moje spostrzeżenie.
Uważam podobnie jak kolega wyżej, przy wsiadaniu wręcz wpadam do środka, a już zza kierownicy wrażenie jest inne - szkoda, że nie mogę opuścić fotela jeszcze bardziej.