W sumie to niepamietam, ale za sztukę koszt coś koło 500zł.
Tak, to TRW
W sumie to niepamietam, ale za sztukę koszt coś koło 500zł.
Tak, to TRW
Ostatnio edytowane przez szampan33 ; 11-07-2017 o 08:57
To sie wcurzylem. Można to ogarnąć przez jakąś reklamację, zwrot kasy, wiadomo.
Można zwrócić na reklamacji. Ale najlepiej to robić przez warsztat, który jest klientem hurtowym - duży może więcej. Ja w ten sposób reklamowałem wszystkie 4 wahacze TRW (miałem robiony kompletny przód). Już 2 tyg od wymiany zaczęły się piski, stuki itd. Za pierwszym razem poszły 2 wahacze na reklamacji. A niedawno (prawie rok po założeniu), dwa dolne TRW do wywalenia - również reklamacja.
Jakbym wiedział, że tak to będzie wyglądać, to od razu bym pisał do [MENTION=22195]jasio79[/MENTION]. Ale cóż - naczytałem się, że w 159 zawieszenie jest poprawione w porównaniu z 147, i uwierzyłem niestety. Później uwierzyłem, że zakup porządnych TRW będzie dobrym wyjściem na lata spokoju z zawieszeniem. Teraz nawet nie wiem, co mam założone, i szczerze nie mam ochoty wiedzieć. Nie po to płacę mechanikowi, żeby się doktoryzować w motoryzacji. Jak będzie problem - to te też będziemy reklamować. Mam jednak nadzieję, że nie![]()
Rozmawiałem z wasztatem, który mi te wahacze wymieniał. Mogą je reklamować, ale muszę mieć pismo od diagnosty ze stacji diagnostycznej.
Już czuję, że się zaczynają schody.![]()
dobrze czujesz. pismo faktura za montaz... powodzenia
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Przerabiałem reklamacje....w moim wypadku napisałem do wiadomości UOKiK i rzecznik praw konsumenta i pomogło..... Tak samo z akumulatorem.niecale dwa lata i padł.... Z tym że z akumulatorem napisałem mu pismo przed sądowe i od razu Kasa była na koncie