Sprobojcie te pozostałe 2 zmienić. Chociaż u epsonixa wystarczyło 1 zmienić, może to zalezy od auta tak jak lio mówił. Chyba że w diesalch tylko zmiana biegów nie działa...
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Sprobojcie te pozostałe 2 zmienić. Chociaż u epsonixa wystarczyło 1 zmienić, może to zalezy od auta tak jak lio mówił. Chyba że w diesalch tylko zmiana biegów nie działa...
A tobie działają normalnie manetki? Ja zauważyłem jeszcze jedną rzecz ale może to tylko złudzenie. Po nieudanej zmianie softu (co opisywałem wyżej) zrobiłem proxy z oryginalnym ustawieniem, a dzisiaj jak jechałem do pracy to odniosłem wrażenie, że moc jest jak bez boxa. Po pracy założę zamiast niego taki bypass, który jest dołączany do każdego z RC, wtedy zrobię wszystkie zmiany i dopiero go założę.
U mnie działają.
Jednak te z 2016 roku to porządne auta.![]()
Z ASO:
Pozycja nr 156129321 dostępna jest na zamówienie (czas oczekiwania ok. 3-5 dni roboczych) w cenie 344,98 zł brutto
Chlopaki wczesniej opisywali, jest nawet schemat kabelków, koło 35 strony jesli sie nie myle, ewentualnie mozesz tez tu poczytac![]()
https://forum.clubalfa.it/threads/ag...camera.116406/
AR Giulia 2.2 2016 ZF8
Znalazłem chwilkę w pracy i już jestem po zmianie softu. RM włacza się jak należy, ESP i inne off, kamienie spod kół lecą że aż strach. Niestety, nadal nie wszystko działa jak trzeba - RM wyłącza się po kilkuset metrach i przechodzi do N. Zastanawiam się, czy to nie jest wina przełącznika, niby obracam w stronę "za D" ale nie mam tego "pstryknięcia" i podejrzewam, że może być tak, że styk się rozłącza i program wraca do N. Może zdobędę gdzieś na podkładkę, bo jeżeli tak jest to po prostu zakupię właściwy przełącznik ale jeżeli nie to szkoda kasy. A, byłbym zapomniał, manetki działają.