Wiem ,ale skoro nowi tu wchodzą i pytają o coś o czym większość starych wie ,to raczej nie używają czegoś takiego jak szukaj ,na okrągło te same pytania od paru lat.
Wiem ,ale skoro nowi tu wchodzą i pytają o coś o czym większość starych wie ,to raczej nie używają czegoś takiego jak szukaj ,na okrągło te same pytania od paru lat.
Pytają przez lenistwo a jak im będziesz podawać wszystko na tacy to się nigdy nie nauczą używać szukajki . Potem wątki maja tysiące stron bo są walkowane te same tematy w kółko. Ogólnie moderacja na forum AH leży, co najmniej połowa powinna być banowana bo łamie regulamin najczęściej z powodu j/w. Na innych forach jest to rygorystycznie przestrzegane
Siemka kupiłem śrubę o numerze 71769772 ale bez podkładek bo nie umiem ich znaleźć po numerze. Czy ktoś wrzuci numery podkładek potrzebnych do tej śruby?
Czy możecie jeszcze napisać gdzie owa śruba smarująca turbo się znajduje pod maską?
dla pewności to ta z zielona kropką. :-)
Witam.
W końcu trafiła się Giulietta z małym przebiegiem (około 80 kkm), serwisowana wyłącznie w ASO i zalewana zalecanym olejem. Około 30 kkm wcześniej był już raz wymieniany moduł MA. Aktualnie problemy pojawiały sie ponownie. Poniżej fotorelacja z serwisu/naprawy:
https://www.facebook.com/pg/pablogar...64482170325169
Objawy jakie występowały to przerywanie podczas przyspieszania, i praca jakby nie na wszystkich cylindrach.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Paweł ile tych wymian było 2-3?
Syf i tylko syf,ale kasy właściciel ,, zaoszczędził,,
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest