Napisał
nerlo1991
hmmm ale nie jest to dziwne po planowaniu głowicy zmianie uszczelki i oleju zaczeła sie zapalac? hmmm a moze troche wody zostało w oleju (nie wszystko zleciało czy cos) i dlatego taks ie dzieje? moze przy czujniku jest woda ?
---------- Post dodany o godzinie 21:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:21 ----------
a co jest dziwne jak sie zacznie zapalac to moge jechac np na 4 tys obrotow tylko rowno nie przyspieszajac, i kontrolka nie mryga
---------- Post dodany o godzinie 21:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:23 ----------
teraz jezdziłem po 10km zaczeła mrygac mrygneła 2 razy a potem mrygala powyzej 4 tys obrotow, i nagle paliwo poszło sporo w dół xD zatrzymałęm sie zgasiłęm , odrzu odpaliłem, paliwo poszło w gore jak było wczesniej, kreciłem ja do 5 nawet kawałek do 6 tys i nawet nie błsynie lampka... a może jakies błedy w kompie??
---------- Post dodany o godzinie 23:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:56 ----------
dodam jeszcze ze od kad zmieniłem silnik po odpaleniu swieci mi sie kontrolka oleju przez ok 5 sekund dzis tak samo było swieciła sie... 5 sekund i zgasła