AjRomek - Przepraszam, musialem sie na chwile zawiesic ze napisalem ,,Klocki chodza w zaciskach swobodniej nawet niz przed tloczeniem tarcz,, Oczywiscie ze teraz lepiej chodza i samochod lepiej hamuje. Bo ostatnimi czasy przy dohamowaniach z duzych predkosci 120-150km biły! Wiec w sumie chlopaki podjerzewali ze to tez moze byc przyczyna ze ten klocek udeza o tarcze i sie wtedy wszystko nagrzewa. Z piskiem dochodzacym zkola jest tak ze slysze go przy niewielkich predkosciach a gdy odbije kierownica przestaje piszczec i znow po chwili zaczyna. Nie wiem jak oni czyscili to drugi raz.Za pierwszym widzialem jak robil to moj mechanik.Tak wiec wiem ze dno kanaliku czyszczone nie bylo.Wyciagnal tylko tloczek ktory sie blyszczal jedynie gumka na nim byla juz luzna(zmienila swoja srednice na wieksza) wiec zakupilismy taka gumke i nalozylismy na tloczek przesmarowujac go i wsadzajac.Jak auto jest podniesione wszytsko normalnie niby chodzi.. Ale skoro radzicie zeby jeszcze raz dokladnie wyczyscic wszystko razem z dnem tak wiec postaram sie do tego dobrac jak najszybciej.. i dam znac jak zakonczyla sie ta sprawa bo mam nadzieje ze to cos pomoze .