Panowie w 156 po FL jest jedno czy dwa światła cofania? Bo lampy wskazują na 2 żarówki ale dziś cofałem i w szybach marketu widze jedno światełko a za zmino żeby teraz zdejmowac tapicerke pokrywy. Ale chcem się upewnić bo już zgłupiałem...![]()
Panowie w 156 po FL jest jedno czy dwa światła cofania? Bo lampy wskazują na 2 żarówki ale dziś cofałem i w szybach marketu widze jedno światełko a za zmino żeby teraz zdejmowac tapicerke pokrywy. Ale chcem się upewnić bo już zgłupiałem...![]()
Dwa światła cofania. Być może tylko żarówkę masz przepaloną.
zdejmowac tapicerke ? przeciez tam tylko klapki odsuwasz i lampa na wierzchu
Pewnie tak ale jakoś nigdy w to nie wniknąłem aż jak cofałm i przylukałem to w szybie
---------- Post dodany o godzinie 07:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:53 ----------
Jakie klapki - trzeba odpiąć te wygłuszenie klapy bagażnika i bedzie dostęp do lampy.
sprawdz ten gumowy łacznik miedzy klapą a nadwoziem ,zsun i sprawdz, tam lubia sie przecierac przewody , pozakładaj koszulki termokurczliwe,polutuj jesli konieczne
Mnie tez czeka szukanie, bo przyuwazylem, ze nie dziala jedna zarowka. Myslalem, ze spalona ale ostatnio sprawdzilem dokladniej i lampa sie zaswieca, gdy pokrywa bagaznika jest otwarta pod katem okolo 45 stopni. W innych pozycjach swiatla brak. Ze tez akurat takie mrozy musialy przyjsc teraz...