-
nie chce być malkontenem ale nie zadziała
-
To może nie bądź ? Nikt tego nie sprawdzał a ja mam ich po drodze. Może ktoś mi tylko podpowiedzieć szybko jak wyciągnąć radio ?
-
1. rozpinasz mieszek lewarka, wkładasz łapę do środka, ciągniesz do góry i wyciągasz obudowę tego mieszka - odpinasz wtyczkę zapalniczki i pozostałych przycisków zależy co tam masz (asr, paliwo etc)
2. odkręcasz cztery śrubki przytrzymujące tę gumową ramkę w której siedzi to co przed chwilą wyjąłeś - dwie śrubki są od strony hamulca ręcznego, dwie pod ics`em.
3. ciągniesz oburącz za tę gumę od góry i zwalniasz ją z zaczepów
4. teraz wkładasz śrubokręt pod kątem ok 45 stopni w otwory znajdujące się po bokach icsa i zwalniasz zaczepy mocujące ics`a - broń Boże ciągnąć za panel ics`a
5. Jak uda Ci się zwolnić zaczepy, wtedy ics sam lekko wyskoczy - teraz można go wyciągnąć
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...monitorem.html a tu są zdjęcia w którym miejscu znajdują się zatrzaski blokujące..
-
Użytkownik
Alfa i Omega
Było. LINK. No i czekamy na info. Pozdr
Okej kolega mnie wyprzedził. Pozdr
No i czekamy, czekamy...
-
na pewno było, ale nie będę teraz przekopywał forum, bo nie mam dziś na to czasu. Dzięki za wskazówki...mam nadzieję, że nic nie połamię
jakie śrubokręty potrzebne ? coś specjalnego czy płaski i krzyżak ?
-
Użytkownik
Alfa i Omega
Z tego co pamiętam to krzyżak i długi w miarę cienki płaski do odgięcia blaszek. Taki sprzęt powinien wystarczyć. Pozdr
-
Musicie powstrzymać się do jutra, bo panowie nie mieli sprzętu na miejscu.....7 dni czas oczekiwania :| głupia trochę ta aukcja :|
-
Wiesz.... Czekaliśmy tyle to i poczekamy nawet 7 dni :p
-
-
Kurde ciągle pod górkę z tym sprawdzeniem czy to działa już nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie może nareszcie coś zadziała.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia