Kurcze, 12 jest ten I spot Opolski, o którym wspomniał wcześniej Marcin, wiec głupio by było się rozdzielać na dwa spoty
BTW, Nazar twoja 156 stoi czasami pod Rabenem w ProLogis?
Kurcze, 12 jest ten I spot Opolski, o którym wspomniał wcześniej Marcin, wiec głupio by było się rozdzielać na dwa spoty
BTW, Nazar twoja 156 stoi czasami pod Rabenem w ProLogis?
P4 nie I spot Opolski, tylko I zlot Opolski ;P Na który wszystkich serdecznie zapraszam![]()
aaa.. może wybierzemy się w jeden dzionek na grilla do Opola ..czyli tego
11 czerwca.. odwiedzimy Opolszczanów![]()
..aaa u nas plażowanie zrobimy w drugiej połowie czerwca ??
PS.
tylko jeszcze nie wiem jak stoję z kasą bo wóz u lekarza i nie wiem ile w łapę będę
musiał dać za opatrzenie ran mojej belli xD.. więc to propozycja na którą niekoniecznie
będę w stanie się wybrać![]()
Ostatnio edytowane przez pablo1208 ; 26-05-2011 o 19:09
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
..tylko tak jak napisałem wcześniej ..nie wiem jak będę stał finansowo po wizycie u dr. hab. mgr. mechaniora
Ok więc jak 11-12 jest zlot w Opolu to tak jak gadacie pod koniec czerwca zrobimy grila nad Chechłem. To wy zaproponujcie termin bo mi serio obojętnie..Ja tam w sumie co tydzien jezdze jak jest pogoda i niemam innych planów. Także dogadajcie termin . I Jak zaznaczyłem na wstępie - to nie musi na siłe być "SPOT" . Poprostu komu pasuje spędzić weekendowy dzionek nad wodą to przyjedzie...![]()
Koledzy też chętnie spotkałbym się z wami nad Chechłem, a przy okazji jakiegoś grila zmontował. Nie wypowiadałem się wcześniej w tym temacie i nie chciałem pierwszy wyskakiwać z datą, ale nie widzę żeby ktoś się o to pokusił więc ja zaproponuję 25 lub 26 czerwca. Komu pasuje? Kto ma inną propozycję to proszę pisać, chyba że ankietę robimy![]()
ja proponuje 18-19![]()
Nikt się nie wypowiada, czyżby temat umarł?
Pfourul, chyba bedziemy sami musieli zrobić tego spota tylko nie wiem jak z terminem się dogadamy![]()