Widzę, że skoro do co niektórych nie dociera, to powtórzę to po raz kolejny - NIE SZUKAM ŻADNEGO CUDOWNEGO ŚRODKA! Nie mam pojęcia dlaczego Ci, którzy powinni świecić przykładem na tym forum wykazują się złośliwością poniżając innych:
Na pewno nie jestem i raczej już nie będę ekspertem w branży silników spalinowych, ale wypraszam sobie, aby ktoś publicznie zarzucał mi blade pojęcie o działaniu silnika ("uczymy się całe życie, a i tak umieramy głupcami"), nie chcę również aby ktokolwiek z ALFAHOLIKÓW brał jakąkolwiek odpowiedzialność za moje naprawy.Napisał piotriix
W pełni zgadzam się z tym co napisał Kolega CURRAHEE:
Forum jest po to, aby wymieniać się własnymi doświadczeniami, dyskutować i pomagać innym rozwiązywać problemy z którymi borykają się nasze MALEŃSTA.Napisał currahee
Jestem bardzo wdzięczny tym wszystkim , którzy potrafią czytać tekst ze zrozumieniem i udzielili mi oraz pozostałym ALFAHOLIKOM konstruktywnych wskazówek popartych własnym doświadczeniem m. in. currahee, fr33, Baśka13, Uszatek. Jeśli ktoś jeszcze chciałby się podzielić z pozostałymi ALFAHOLIKAMI swoimi doświadczeniami związanymi z uzdrowieniem "serduszek naszych MALEŃSTW" - chylę czoła i zamieniam sie w słuch
P.S. Głęboko współczuje jednak wszystkim "biednym ludziom".