Ja zawsze pieklę się na ludzką głupotę... Znam te drogę, bo jeżdżę nią kilka razy w miesiącu. Tam nawet w nocy jest duża sznasa na spotkanie pieszych, ludzi wyjeżdżających z bocznych uliczek, stacji benzynowej...
Lepiej byłoby, żeby Twój kolega w megane wziął auto na jakąś pustą drogę, rozpędził się do 50 km/h i pierdyknął w drzewo. Krzywdy sobie nie zrobi, bo renault sa bezpieczne, a przynajmniej rozwali samochód i nikogo nie zabije.
Nadal nie wiem, jak można być tak bezmyślnym, żeby po mieście jeździć z taką prędkością....
A przy okazji maksymalna prędkość 1.9 jtd 105 KM to 188 km/h (tak podaje producent, nie sprawdzałem, bo nie jestem samobójcą, a toru we Wrocławiu nie ma).
Bunga, bunga per tutti!
fabryka kłamie, albo licznik bo ja leciałem na niemieckiej autostradzie 240 przynajmniej tak pokazał licznik tyle że z górki naprawdę było sporo. Ale faktycznie jazda po miescie z to przesada, tak jak słynni "ale ma odejście" z Subaru ;D
tak moze i jechałeś 240km/h ale nie alfa z 1.9 jtd 105 czy nawet 115 KM dieslema propo na odcinku ok 2 km moja lancia rozpedzala sie do 200 km/h no ale tam bylo 180 KM
czy to jest to rondo na którym luj666 zostawił przedni zawias i muzg??
Ostatnio edytowane przez george11 ; 15-07-2011 o 14:44
możliwe xD
Piszcie proszę was po POLSKIEMU, bo aż w oczy kole...
zerknijcie sobie to: malina
No aż sikałem ze śmiechu![]()
Kolego, czytaj posty dokładniej. To nie ja założyłem tamten temat, mało tego, ja jeszcze nie miałem wypadku swoją bellą.
I tak na marginesie, jestem z Zachodniopomorskiego, więc to nawet nie moje strony.
Swoją drogą, to prawdopodobnie tyczyło się Ciebie, bo trzeba mieć naprawdę niezły MÓZG, żeby napisać muzg...
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...