bede spal w ciagu dnia urlop mam he he
bede spal w ciagu dnia urlop mam he he
No, ja sie zaraz klade bo na 8 do pracy a pozniej prosto na CzorsztynDo zobaczenia już jutro
![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
No w mordę zwierza!!!
A jak dzwoniłem to mówili że nie można..... ale chyba to gdzie indziej dzwoniłem.
To w takim razie śpimy w wielu domkach i nam się trafi taki gdzie zwierza pozwalają mieć?
Jak tak to niedźwiedź jedzie z nami![]()
Informacyjnie to ja o 16 ruszam z Holy City. Po drodze z Jaworzna zabieram Kasię i pomijając zakupy jedziemy prosto na Czorsztyn. Rozumiem że miejscówa ta sama co w zeszłym roku? Jak nie będzie dramatu po drodze to tak kolo 20 mamy szanse się pojawić. W razie czego będę dzwonić.
Tak czy siak będę miał ze sobą lapka to będzie odtwarzacz muzy
Pzdr i do zobaczenia wieczorem![]()
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
Nie spać wyjeżdzać![]()
Meldujemy się po odbytej podróży
Rzeźnik ze Skawiny plus paczka
8-O
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
My już tyż w doma cali i zdrowi.... Wielkie podziękowania dla naszego prezesa-organizatora Ligara za ogarnięcie całej extra imprezy ,zorganizowanie wolnego czasu ,fajnych wycieczek ,pysznego mięska a całej ekipie za zajebiste towarzystwo ,do następnego ,pozdro papa![]()
Opole też dotarło do domu. Ligar dzięki ze ekstra zlocik! Dzięki wszystkim pozostałym za mile spędzony czas, oby do następnego
Jak ogarnę zdjęcia i inne rzeczy to wrzucę je tu i może jeszcze w parę ciekawych miejsc
DZIĘKI!