Nie wypinaniem tylko wypięciem bo zrobiłem to raz a po drugie to jakoś nie widzę żadnej różnicy bo po podpięciu z powrotem silnik pracuje tak jak wcześniej i ma żadnej różnicy, żadne kontrolki się nie zapalają, ani na postoju ani podczas jazdy
Nie wypinaniem tylko wypięciem bo zrobiłem to raz a po drugie to jakoś nie widzę żadnej różnicy bo po podpięciu z powrotem silnik pracuje tak jak wcześniej i ma żadnej różnicy, żadne kontrolki się nie zapalają, ani na postoju ani podczas jazdy
Tak szczerze to dosyć humorystyczny temat, a pochwal się kolego Damian156JTD jakiej firmy wahacze kupiłeś, odnośnie samego podłączania do kompa to raczej popytaj na forum albo jedź do prawdziwych fachowców- koledzy z forum podłączą Ci za darmo lub za przysłowiowy kieliszek chleba, a jak widzę że jakaś niezalezna firma bierze 20zł za podłączanie do kompa, to jakoś nie za bardzo mam do takiej zaufanie- chociaż kto wie. Normalne firmy/serwisy biorą za podłączenie 50-100zł. No i więcej czytać forum, bo to wszystko było już tyle razy wałkowane- tydzień, miesiąc, rok, dwa, trzy lata temu... Czasami wystarczy cofnąć się o dwie strony, nawet bez używania szukajki...
Alfa Romeo GT 1,9JTD, Mazda CX-7 2,3,
obroty falują ale najważniejsze że koła się kręcą.a co do podłączenia pod komputer za 20 zł to faktycznie tanio , może jakiś stary komputer
![]()
atari
Podłącz Alfe pod USB będzie prościej
---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:05 ----------
a co do wahaczy to w sumie też mam do wymiany i też nie wiem na jakiej bo każdy pisze co swojego , jeden pisze że VEMA jest ok a inny że z tej firmy tylko dolne są ok a górne do niczego. następny znowu że TRW więc jak sam nie założę i się nie przekonam ile przejade to sie nie dowiem
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
No niby masz racje, zobcze na co się zdecyduje, opinie są różne a musze jedną stronę całą wymienić ,górę i dół razem z tulejami i tymi wszystkimi pierdołami, TRW mi po głowie chodzi.
Z tego co patrzyłem to tych firm jest od cholery , min. magneti mareli też robi te wahacze
no przeca masz 1600 benzyna , a ja piszę o jtd do Damian156JTD![]()
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:48 ----------
nic nie czyść , nie potrzebujesz jechać na kompa na razie , nie generuj kosztów !
odepnij wtyczkę i próba drogowa , jak będzie lepiej jechało to możesz wtedy delikatnie przeczyścić ( dobry jest spray izopropylowy ) ;
zaślepienie egr: natychmiastowa reakcja na gaz , zero dymienia przy przyspieszeniu
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard