kupie używane koło dwumasowe w bardzo dobrym stanie alfa 156 JTD 105KM.... a jak ktoś ma kompletne sprzęgło w bardzo dobrym stanie to tez bym kupił
kupie używane koło dwumasowe w bardzo dobrym stanie alfa 156 JTD 105KM.... a jak ktoś ma kompletne sprzęgło w bardzo dobrym stanie to tez bym kupił
Używany dwumas chcesz kupić??? To do Twojego autka?
a używanych klocków nie potrzebujesz?
NIE TEN DZIAŁ!
za używkę pewnie z 6stów trzeba dac, a nowy dwumas ile 900 -1000 ja masz jakies rabaty?wiec czy jest sens chyba zaden,pozdrov
a jaki jest sens kupowania nowego skoro się nie opłaca już w takie auto zbytnio inwestować... zeby jeszcze z 2 lata pojeździć i wymiana na inne...
dwumasa do 1.9 JTD to koszt od 1200 zł za nową Valeo, za 800zł są regenerowane, ale pozostaje pytanie ile to wytrzyma?
ja tez nie,jakos specjalnie nie ma zamiennikow a ostatnio cena po dobroci to bylo 1500zl za valeo do tego jeszcze sprzeglo i bedzie ze 2 tysiaki.Uzywka moze byc ciezko ale slyszalem o wywalanu dwumasu i wsadzaniu zwyklego kola zamachowego i sprzegla na przykladzie golfa ale tylko slyszalem.Popytaj w sklepach gdzies bo moze pojawil sie jakis zamiennik u ktoregos z producentow dzialajacych pod wlasna marka i jest tanszy ewentualnie istnieje cos takiego jak regeneracja kola dwumasowego co wg mnie lepsze jest niz montaz uzywki nie pewnej
sprzeglo mozesz sprobowac okuc jesli sie ktos podejmie,zredukujsze na pewno koszty ale nie wiem czy jakosciowo cos z tego bedzie
Ceny chyba odrobine spadly widocznie bo koledzy podali nawet lepsze niz mnie ostatnio znana czyli nie jest az tak zle
Ostatnio edytowane przez darek2116 ; 04-03-2012 o 11:40 Powód: poprawka