Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 75

Temat: Dokładka Zender - realizacja grupowego zamówienia..

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    P-no
    Auto
    Brera 2.4 200 TuneForce 230km/490nm

Domyślnie

Pół godziny sie mocowałem, żeby wypakować to cudo - widać że robota solidna została wykonana.

Podziękowania dla Ciebie Mariusz i AutoDS.

Kilmer
    Gość

Domyślnie

to ta dokładka jest wciskana i trzyma sie tylko na dwóch wkrętach po bokach, nie trzeba żadnego kleju do szyb??

Użytkownik Świeżak Avatar M A R I O
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 TS, Alfa Romeo 159 2,4

Domyślnie

muszę powiedzieć że Mariusz zrobił kawał świetnej roboty i ta dokładka jest tak spasowana że wystarczą te dwa wkręty

Użytkownik Rowerzysta Avatar Nielat
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 ts 2002r

Domyślnie

Serio beż kleju do szyb ? Może niech się kolega Mariusz wypowie jestem ciekaw jego opinii

Moderator Znawca Avatar Teddy84
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16

Domyślnie

Mariusz a powiedz jak stoi sprawa lotki zendera na klapę - z chęcią bym dał lakiernikowi odrazu wszystkie gadżety do pomalowania.
    BTW. Mam progi do kompletu Zenderowskie jeszcze nie założone i nie lakierowane jakbyś chciał na wzór.
    Ostatnio edytowane przez Teddy84 ; 25-03-2012 o 08:41

ViP Maniak resoraków Avatar Mariusz AutoDS
    Mieszka w
    Mińsk Maz.
    Auto
    147 1.9 , 159 SW 2.4, Fiat x1/9

Domyślnie

Cytat Napisał M A R I O Zobacz post
    muszę powiedzieć że Mariusz zrobił kawał świetnej roboty i ta dokładka jest tak spasowana że wystarczą te dwa wkręty
    Dzięki.. Generalnie jeśli nie tworzy się gdzieś po bokach szparka.. a nie powinna, to wystarczą wkręty.. ale nie 2 tylko 4.. Jesli ktoś nie chce używać kleju do szyb, niech poza wkrętami przy kołach przykręci też 2 wkręty od spodu.. tak mniej więcej 15-20 cm od środka na lewo i prawo.. Da nam to pewność, że jak uderzymy podczas jazdy dokłądką i wkręt przy kole puści, to nie zgubimy dokłądki.. a to mogłoby się różnie skończyć..

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Cytat Napisał Teddy84 Zobacz post
    Mariusz a powiedz jak stoi sprawa lotki zendera na klapę - z chęcią bym dał lakiernikowi odrazu wszystkie gadżety do pomalowania.
    BTW. Mam progi do kompletu Zenderowskie jeszcze nie założone i nie lakierowane jakbyś chciał na wzór.
    No właśnie wziąłem ten spoilerek na warsztat, ostatnio mieliśmy straszny młyn z zamówieniami... to dość dużo dłubaniny, żeby zrobić kopię tego spoilera.. ale mam doświadczenie z większego brata do 166 i wiem już jak podejść do tematu.. Jak formę progów robi się jednoetapowo, tak ten spoiler wymaga trzech etapów tworzenia formy.. każdy po ok 3 dni od przygotowania prototypu..

Progi Zendera w sumie chętnie też bym skopiował jeśli byłbyś tak miły i udostępnił.. Mogę po nie wysłać nawet naszego kuriera, potrzebuję informację tylko gdzie i kiedy miałby to zabrać..
    pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9

Kilmer
    Gość

Domyślnie

jutro przelew zrobie na dokładke + 2 spoilery na klape , tak jak mówił kolega wyżej , chciałby oddać lakiernikowi dwa elelementy do malowania, zostawie mu tylko klapke wlewu paliwa żeby skumal kolor

Mieszka w
    Mińsk Maz.
    Auto

Domyślnie

Świetnie, pamiętaj wysłać dane do wysyłki..
    pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9

Kilmer
    Gość

Domyślnie

a lotki na klape bagażnika masz juz gotowe czy są w trakcie produkcji??

Mieszka w
    Mińsk Maz.
    Auto

Domyślnie

Powinienem mieć dwie lotki na stanie..