Może wlecisz do mnie zobaczysz jak jest z autem przejedziesz się???
Może wlecisz do mnie zobaczysz jak jest z autem przejedziesz się???
Możemy się kiedyś umówić - jeśli to zaproszenie jest do mnie, ale ja Ci auta nie zdiagnozuję. Nie znam się na tyle, a widzę, że interfejs już masz.
Tak do ciebiemożemy się umówić kiedy ci pasuję ??masz kompa żeby podłaczyć sprawdzisz jak się znasz trochę ?
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:56 ----------
jeszcze jeden problem z centralnym mam zamyka mi z zamka a z pilota nie działa.wymieniłem baterie , po czasie przestała się swiecic kontrolka na pilocie.Wczesniej się paliła ale zamek nie zamykał się z pilota :/
wysłałem Ci PW
Kolego. Przyczyna może być łapanie lewego powietrza przez turbinę!! U mnie był podobny problem mianowicie pokazała się "marchewka" i był zamulony. Podłączyłem go pod kompa i pokazało mi ,że to problem z przepływomierzem! Okazało się ze spadła rura od filtra do silnika. Założyłem porządnie skręciłem opaska i funia odzyskała moc!!
miałem ostatnio rozrząd zmieniany i pompe wody ale pytałem się mechanika bo myslałem że mam przestawiony a on mówił że zakładał go dobrze :/
a ja bym sprawdził na twoim mejscu, a co innego miał ci powiedzieć? że żle założył?
Jak to sprawdzić??
---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
zaczął dziwnie chodzic ,wczesniej mruczał jak dawałem mu po garach a teraz taki dziwny dzwięk jest