Mam pekniecie, na dolocie powietrza za przyplowoemierzem, w miejscu wypustu odmy ale przed przepustnica, zazolowane, pomimo zaizolowania moze byc to przyczyna?
jak jest szczelne to nie...
jak sie dorobie to wumienie krokowca (wariowal mi juz) i dolot przez to pekniecie i jesli dalej bedzie wystepowac ten problem do bede ciagnal temat bo gdybanie nie ma sensu chyba, ale szeczelnosc zaizolowania sprawdze jutro, dzieki za zainteresowanie i pomoc.
Mam ten sam problemA masz też tak, że np jadąc na drugim biegu przy obrotach około 2 tys naciskasz gwałtownie na gaz i mniej więcej przy 3,5-3,8 tys obr/min czuć takie szarpnięcie i Alfa jedzie dalej?
Regulatora już nie wyczyszczę, bo jakiś matoł przedemną próbował to robić i obrobił całego torxaMacie jakis patent, żeby tą śrubę wykręcić? Myślałem o wykrętaku, tylko dojście kijowe :/
[QUOTE=tomek921;870592]Mam ten sam problemA masz też tak, że np jadąc na drugim biegu przy obrotach około 2 tys naciskasz gwałtownie na gaz i mniej więcej przy 3,5-3,8 tys obr/min czuć takie szarpnięcie i Alfa jedzie dalej?
Mam dokładnie to samo jadę alfą i okolicach 3500/3800 obrotów czuć zwolnienie i odrazu pszyspieszenie co to może być