Zobacz wyniki ankiety: Głosuję na zdjęcie numer:

Głosujących
293. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1.

49 16.72%
  • 2.

20 6.83%
  • 3.

49 16.72%
  • 4.

22 7.51%
  • 5.

107 36.52%
  • 6.

17 5.80%
  • 7.

29 9.90%
Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Temat: Zdjęcie miesiąca - maj

Użytkownik Ogier Avatar Semprefedele
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    alfa romeo 147 1.6 TS 120HP

Domyślnie

W tym miesiącu lokalny patriotyzm idzie w parze z najlepszą fotką - głos na 5

Użytkownik Alfa i Omega Avatar PHOENIX
    Mieszka w
    Podolsze, Poland
    Auto
    BRERA 2,4 JTDm 2008 ; 156 Sportwagon 1,9 JTD 2004r. + 147 1,6 TS 2001 r była

Domyślnie

dla mnie 3 , za odwagę , i za fajne tło dla ALFY ( zwykle proste zdjęcie a nie żaden tam foto montaż na kompie )
    jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego

"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."

Il mio terzo amore Alfa Romeo

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Czyli potwierdza się powiedzenie:"Dać mu palec, a weźmie całą rękę"
    Potwierdza się raczej moja teza, ze w każdy temat musisz wcisnąć swoje 2 grosze nie wnoszące nic do dyskusji ;] Standard ale zauważyłem, ze od tematu z zawieszeniem pojawiasz się wszedzie tam gdzie ja aby wyrazić to, ze się ze mną nie zgadzasz nie ważne w jakiej kwestii ważne żeby się nie zgodzić ;]

Chyba Łukasz miał na myśli to, że zdjęcie było praktycznie identyczne do tego z zeszłego roku.
    Zobacz sobie edycje maj i czerwiec zeszłego roku. Na obu Brera na obu w tej samej scenerii tylko ujęcie inne. Czy to źle? Widocznie nie bo za drugim razem wygrała

Albo coś robimy konsekwentnie i wszystkich traktujemy równo albo z góry w regulaminie zaznaczmy, ze jest samowolka. Zostało by miesiac temu foto odrzucone z tytułu "niekatualności" to bym w tym miesiacu nie podsyłał tej fotki...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Eeee, no co Ty.... zwyczajnie przeglądamy te same tematy. Strasznie się spinasz gdy ktoś nie wyznaje tej samej teorii. Sesja Brery dostała dwa podejścia, Twoja też - wiec zostaliście potraktowani tak samo. A jak już nie dostałeś 3 podejścia to masz o to pretensje. Stąd wzięło się to powiedzenie.

P.S. To, że w jakimś przypadku naginany jest regulamin nie znaczy, że taka jest już zasada. Domyślam się, że w przypadku Brery uznano, że kadr można poprawić i stąd wzięło się miesiąc później. Ale to tylko moja teoria.
    Ostatnio edytowane przez drift-r ; 25-05-2012 o 15:17

Użytkownik Alfista
    Auto
    mam

Domyślnie

Tylko gdybym nie napisał, ze to ta sama sesją to byś nawet o tym nie wiedział bo jest całkiem inne foto więc już nie wymyślaj teorii o dwóch podejściach bo nic takiego w regulaminie nie ma ;]
    Ostatnio edytowane przez Pływak ; 25-05-2012 o 15:19

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

Po pierwsze: odciepajcie się od mojej Brery! Zazdrośnicy (ps. fotki z maja i czerwca miały innych autorów)
    Po drugie: pływak ma rację. Czego regulamin nie zabrania - jest dozwolone. Nie znalazłem adnotacji, że zdjęcie musi być aktualne.
    Po trzecie - zgadzam się, że jednoosobowe jury to średni pomysł. Jedna osoba może się pomylić - to ludzkie i nie ma się o co burzyć. Dlatego przydałoby się kilka osób aby zminimalizować ryzyko karygodnej (w subiektywnych opiniach) pomyłki.

...brzmienie V6 - bezcenne!

Użytkownik Znawca Avatar kobe83
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    AR 159 2.0 JTDM 170KM/ 156 1.9 JTD115KM była

Domyślnie

Nigdy nie krytykowałem zdjęć ale w tym miesiącu napiszę, że tło niektóych zdjęć jest bez sensu (niebieska blacha, góry ziemi albo zwały drewna i trakcja).
    A fotka GTV6 z pobocza to naprawdę ktoś zrobił z nudów. Chyba, że miało wyglądać że się pali.
    Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.

Użytkownik Romeo Avatar sickboy
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 16V Distinctive 2006r

Domyślnie

Ja uważam że saroo robi dobrą robotę. Skutecznie "oddziela ziarna od plew" pilnując aby pod głosowanie trafiały najlepsze prace. Wiadomo że wszystkim się nie dogodzi. Czasem zdarzy się że do konkursu trafi zdjęcie które według reszty nie powinno. Komisja jest jednoosobowa ale z tego co pamiętam saroo prosił o pomoc w prowadzeniu konkursu. Nie wiem tylko czy ostatecznie ktoś się znalazł czy nie. W tym miesiącu nie zakwalifikowałbym tylko zdjęcia GTV na tle niebieskiej blachy bo ma zbyt wiele niedociągnięć. Wziołbym za to 2 zdjęcia które są na poboczu. Ludzie wysyłają zdjęcia do konkursu, a nawet się nie zastanowią czy chcieliby takie zdjęcie widzieć w kalendarzu. Trzeba mieć trochę samokrytyki.

Nero Provocatore - AR159
    Jedna mARka - Jeden Klub - Alfaholicy

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Nie chcę nikogo faworyzować, ale tej Pani z numeru 3 już za samą odwagę należą się głosy Stanowczo za mało przysyłacie tego typu zdjęć
    Kurcze, że też nie wpadłam na pomysł aby wysłać zdjęcie ze sobą i moją Alfą, hehehe, ale po tym jak ktoś na FB napisał o mnie gwiazdeczka co była w tv czy jakoś tak, to jakoś mi się nie chce....

1 najlepsza...inne może i ok,ale jakoś kadr mi nie pasuje....

Użytkownik Maniak resoraków Avatar FerraEnzo
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulietta 2.0 jtdm (170cv)

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    Nie chcę nikogo faworyzować, ale tej Pani z numeru 3 już za samą odwagę należą się głosy Stanowczo za mało przysyłacie tego typu zdjęć
    Skąd wiesz czy ta Pani wie, że bierze udział w jakimś konkursie ;D?