no nie wiem 20 kilka złotych a 50 za orginał to jest jak dla mnie różnica a dla kogoś kto wymienia 2szt albo jeszcze tył różnica jest tymbardziej widoczna
no nie wiem 20 kilka złotych a 50 za orginał to jest jak dla mnie różnica a dla kogoś kto wymienia 2szt albo jeszcze tył różnica jest tymbardziej widoczna
ja kupuje trw po 50 zł, naprawdę polecam ! wahacze vemy górne poleciały ostro a łączniki jak nowe!!
Ja dziś zamówiłem bezpośrednio od producenta te z metalowymi miseczkami, będę zmianiał 2 sztuki na tyle zobaczymy czy będą ok. Cena 30zł za sztukę a oryginały są po 89zł za sztukę.
zamowił oryginalna podróbke za 3 dychy, tak to czytamy
Sklep Alfy/Fiata - 94, TRW - 60, Fast - 32, JGR - 22pln za sztukę...no i bądź tu mądry jak każdy chwali co innego
PS...byłem na przeglądzie, wyrok brzmi - łączniki stabilizatora przód i....tuleje wahacza dolnego prawa strona 2 szt. Może ktoś coś mi coś doradzi w sprawie tych tulejek...plisss![]()
trw na przód - kupisz taniej - choćby od kolegi puotek ( powołać się na rabat na bociana )
trw , vema , febi - coś chyba max 50zł kosztuje - no ale pewny nie jestem
tuleje na dolny przód - ano da się kupić ( chyba ze 80zł za obie ) edit - spr allegro i wynik -około 20zł mała , 40zł duża )
ale...
wymienisz tuleje a sworzeń zostaje stary i np za 3 msce padnie sworzeń i czeka cię kolejna wymiana
więc tuleje tylko jeżeli jesteśmy pewni że sworzeń jest ok ( ci na stacjach nie zawsze wiedzą że sworzeń w wah do AR niestety wymienny nie jest i dla tego mówią tylko o tulejach
ale fakt - dolny trw to już koszt ok 350zł więc sporo , jeżeli jesteś pewny stanu sworzni to w sumie można by mieniać same tulejki za nieco ponad 100 wraz z kosztem wprasowania nowych tulejek
albo :
znaleźć porządny zakład regenerujący sworznie i dać im od razu tulejki nowe ( albo tuleje PU ) i wtedy będzie ok
policz, pomyśl , poszukaj
rób