Tak, to to. Ale w praktyce to nie jest prawdawg tabeli każdy sportronik czyli ja powinienem mieć w standardzie np alarm i telefon a nie mam
Ale to już było kiedyś wałkowane i nie ma regół. Więc możesz sobie przykleić "Super"![]()
Koniec OT.
Dalej zbieram głosy za i przeciw. Głosować![]()
Osobiście nie robi mi różnicy czy jest napis z pojemnością, czy jego po prostu nie ma. Najważniejsze, że ja wiem co siedzi pod maską. Gdybym przykleił sobie ot tak 2.0 T.Spark jak to ktoś ładnie tu napisał, wiedziałby co go połknęło. A tak klient widzi tylko małą koniczynkę i resztę drogi pozostaje w domysłach: "co to k^%$ jest?"![]()
Ja bym chciał mieć na mojej 1.4.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Moja ma tylko 156Niech się zastanawiają co mam pod maską, że ich wyprzedzam
![]()
Jakby was było stać na utrzymanie Phaetona 6.0 to podejrzewam ,że już VW nie przerażałoby tak bardzo....Ja bym taką furą nie pogardził akurat ... Podobne do waszych tekstów już w poscie o dziwnych klasach wymyslanych przez BMW i inne gebelsy były i ktoś oblatywał X6 ,że by młotkiem potraktował czy cuś....Ja bym polerował dziennie fure a przy tym wacusia....co nie zmienia faktu ,że dalej na podjezdzie stałaby także Alfa....
Ja wolę czystą klapę ale jak ktoś ma oznaczenie to mi to nie przeszkadza.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]