Silnik parametry i tu mozes spr nr a w aktualizacjach w razie potrzeby zaktualizowac:-)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Silnik parametry i tu mozes spr nr a w aktualizacjach w razie potrzeby zaktualizowac:-)
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Kolego niezmiernie Ci dziękuję za konkretną odpowiedz bo na forum to tylko potrafią drwić z innych jak ktoś chce coś samemu sprawdzić i żadnej konkretnej odp....kłócą się o pierdoły gubiąc wątki temtów...dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam![]()
2021 Giulia Veloce Ti Trofeo White
ex:
2018 Giulia Veloce Misano Blue
2006 159 SW Blu Oltremare
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
Nie wiem czy wybierają. Człowiek, właściwie dwóch, powiedzieli mi ze tylko wytryski mają do sprzedania
2021 Giulia Veloce Ti Trofeo White
ex:
2018 Giulia Veloce Misano Blue
2006 159 SW Blu Oltremare
...tak mój błąd nie przeczytałem dokładnie Twojej odpowiedzi...sorki...skoro po mieście Tobie pali spokojnie 10l/100km ot to chyba ten typ tak ma...ale jeszcze sprawdzę dokładnie te kody,odłącze na 20min. akumulator no i może zrobie reset F7 tych samoregulujących się ustawień...no i muszę troche pojezdzić żeby się wszystko zgrało bo od wymiany wtrysków zrobiłem może 200km...
Dziś odebrałem Wtryski KompletW poniedziałek montaż w serwisie i napisze czy pomogło mam nadzieję że tak
![]()
Panowie, czy 550 zł za regeneracje wtryskiwacza + ewentualna wymiana zaworka 180 zł jest w ogóle opłacalne ?
Takie ceny obowiazuja w Turbo tec z Jaworzna , firma udziela 2 letniej gwarancji.
...zrobilem reset ustawień samoregulujących ale aku nie odłączałęm bo czasmi lubią sie dziac cuda a nie będę kusił losu...spalanie wróciło do normy 8,5-9 l/100km po mieście...więc juz nie wiem czy jest dobrze czy nie?? silnik 2,4 powienien chyba wiecej palić? ale pracuje równo na zimnym silinku czasami sie zadławi przy pierwszym zapaleniu ale jest oki...narazie już nic nie grzebie...