Ok byłem w serwisie fiata i powiedzieli, doradzili wymianę kompletnego sprzęgła bo łożysko się rozwaliłoa czy w tej alfie jest Koło dwumasowe bo jedni mówią ze jest a drudzy ze nie ma, i nie wiem kogo słuchać...
Ok byłem w serwisie fiata i powiedzieli, doradzili wymianę kompletnego sprzęgła bo łożysko się rozwaliłoa czy w tej alfie jest Koło dwumasowe bo jedni mówią ze jest a drudzy ze nie ma, i nie wiem kogo słuchać...
Jest koło dwumasowe, można załozyć jednomas ale nie polecam, chyba że chcesz się męczyć jazdą...
Już kilka razy na forum pojawiały się informacje i osoby które zakładały koło zamachowe od 2.5 v6 i pozbywały się dwumasy i nic się złego nie działo,nic nie odczuwali!
...samochód to najbardziej zbliżona do żywej istoty rzecz, jaką potrafi stworzyć człowiek...
Jak tam postępy w sprawie ? przy okazji ludzie się dowiedzą także ci co mają podobne zagadnienie do rozwiązania.
Prawdopodobnie łożysko sprzęgła wbiło się w docisk.
Tracę wiarę jej resztki znaczy się w sanockich mechaników Sebcia90 byłem w Auto Wit i aaa szkoda dalej pisać.
ps klucze firmy Neo tools dobra książka coś na uspokojenie izolacja od osób trzecich i dobre oświetlenie w garażu oto przepis na bycie mobilnym w naszym mieście.
Jak zrobisz to napisz![]()