ja nadal chętny i jeżeli zdążę wrócić z urlopu to na pewno się pojawię
co do czasu dopasuje się do reszty
ja nadal chętny i jeżeli zdążę wrócić z urlopu to na pewno się pojawię
co do czasu dopasuje się do reszty
heya
jako że nowy jestem najpierw sie przedstawieMichał alians misior82 bordowe 147 od 2 dni z ramkami klubowymi
mam propozycjemianowicie na ostatnim mini spocie w bochni zastanawialiśmy sie co zdziałac aby przyciągnąć wiekszą ilość alfistów z Bochni i tak sobie myśę czy np nie nagłośnić tego spotkania grilowego (oczywiście za pozwoleniem organizatora) tak aby z bochni i okolic przyjechała wieksza ilość posiadaczy alfa romeo żeby sie przekonali że udział w takich spotkaniach jest czymś co może dostarczyć wielu pozytywnych wrażeń i zacheci do stworzenia alfaklubu na miare miast np kraków itp ??
kolego Ty sie nie pytaj czy mozesz tylko juz naglasniaj sprawe.Pozdrawiam
8 dni zostało!podbijam by wątek nie zanikł - może ktoś się skusi jeszcze, pozdro
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Pogodę zapowiadają przednią
Pozdrawiam.
- Rafał
ja również poproszę o nr, chyba że paroma słowami idzie wytłumaczyć dojazd już na miejscu![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Rafał podeslij mi tez do siebie numer.Pozdrawiam
Chętnym wysłałem nr tel.
Jeśli chodzi o dojazd:
proszę kierować się z Bochni w kierunku Limanowej. Kamieniołom znajduje się przy głównej drodze po lewej stronie w miejscowości Żegocina (22km na płd z Bochni).
Jeśli ktoś pojedzie z południa, czyli np. z Limanowej, N. Sącza, to proszę kierować się w kierunku Bochni. 17km z Limanowej. Kamieniołom będzie po prawej stronie 600m za kościołem.
Najpóźniej w sobotę wybiorę się tam by ogarnąć trochę teren, byśmy mogli miło spędzić czas
Pozdrawiam.
- Rafał
- - - Updated - - -
P.S. spotykamy się między 13, a 14, tak?