ja wyjezdzam ok.12.Kurcze krzesla zadnego nie mam chyba ze wezme wiadro??Rafal zapraszasz nas to nam siedzenia nie zapewnisz??Taki z Ciebie kolega??Ja mysle ze ok 14 bede na miejscu.Do zobaczenia
ja wyjezdzam ok.12.Kurcze krzesla zadnego nie mam chyba ze wezme wiadro??Rafal zapraszasz nas to nam siedzenia nie zapewnisz??Taki z Ciebie kolega??Ja mysle ze ok 14 bede na miejscu.Do zobaczenia
Bawcie się dobrze i proszę o wrzucenie jakichś zdjęć ! Ja niestety nie dałem rady z przyczyn obiektywnych, nad czym bardzo ubolewam, bo impreza na pewno będzie super :/
Dzięki wszystkim za spotkanie, organizatorom za organizację, miejsce super, chętnie powtórzymy wypad w to miejsce w przyszłościspotkanie bardzo udane! i oczywiście chętnie przygarniemy zdjęcia jak zgracie, pozdrawiam!/y
![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Rafał dzięki za organizację i przygotowanie miejscówki do grilowania, naprawdę napracowałeś się z Natalią żeby to wszystko ogarnąć. Zrobiłem prawie 300km i wiem że było warto. Szkoda że musiałem się pierwszy zbierać, ale Oliwka ma swoje potrzeby i trzeba się dostosować. Okolica jest piękna i mam niedosyt że nie spędziłem tam więcej czasu. Napewno wpadnę tam kiedyś na weekend, a tego grilla trzeba koniecznie powtórzyć.
Hej.
Mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie dotarli do swoich domów.
Cieszę się bardzo, że ten nasz mały spot wypalił i zjawiło się tak doborowe towarzystwo. Osobiście jestem bardzo zadowolony i zdecydowanie trzeba będzie powtórzyć tą imprezę.
Miło nam było poznać osobiście całą ekipę i spędzić wspólnie czas.
Poniżej kilka wybranych zdjęć.
Pozdrawiam.
- Rafał
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 16-09-2012 o 21:00
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Pawel, chyba ZGUBILISMY !! tyle ze Ja pojechalem zgodnie z przepisami i nawrocilem sie dalej na bocznej uliczce![]()
Rafal zdjecia REWELACJA!!Koniecznie ktores musisz wyslac na zdjecie miesiaca KONIECZNIE.Pozatym miejsce super,ludzie rowniez.Fajnie bylo poznac nowe osoby i zobaczyc juz poznane.Pozdrawiam i do zobaczenia
No, Czarny, impreza była mega (jeśli się przechwalam to sorry za brak skromności...), kto nie przyjechał, niech żałuje, ale z pewnością damy szansę rehabilitacji, bo miejscówka jest świetna, o ekipie nie wspominając
mam ją od prawie dwóch miesięcy i nie mogę się nacieszyć
Wkrótce, jak już będę miał komplet gadżetów do wnętrza wrzucę zdjęcia w dziale "nasze belle".
Nie zastanawiaj się, tylko bierz
Pozdrawiam.
- Rafał
edit: ktoś pytał, czy na forum są gdzieś zdjęcia mojej poprzedniej Alfy (156), tak: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_odslona.html
Alfa cały czas zmieniała swoje oblicze, pod koniec tego tematu jest niemal "spełniona"![]()
Ostatnio edytowane przez alces1 ; 16-09-2012 o 22:09
Dzięki wszystkim za mile spędzone popołudnie, zdecydowanie trzeba to powtórzyć.
pozdrawiamy
Daniel i Jagoda