Bocian zapraszam do obejrzenia: http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._cinsoftu.html
jak widac można![]()
Bocian zapraszam do obejrzenia: http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._cinsoftu.html
jak widac można![]()
no to tylko Wam zazdrościć
bo u nas jak pisałem seryjny IC pozwalał na okolice -180
na upartego pewnie by tam zrobił więcej ale kto by się pod tym podpisał ...
mieliśmy jeden przypadek ( 147 1.9 ) z okolicami 180 i niestety cinek musiał poprawiać bo temperatury okazały się "niezdrowe"
no ale skoro piszesz że da radę bezpiecznie zrobić w 159 okolice 180 to nic tylko front IC tam wkładać i ssać więcej niskim kosztem
- - - Updated - - -
wy to sie macie fajno
a jo sie musioł mordować ze frontowym co by te 202 wydmuchało na starym railu 1400
- - - Updated - - -
ale poczekajta - jak sie kupia 2.4 dlo sie a żona dostanie gyty to sie bydymy bawić ...
:-)
Jest się czym chwalić więc i Marcin na swojej stronce wykres umieścił![]()
CO fakt to fakta jak auto znowi tą moc ? nie pojawiły sie jakieś problemy z przeniesieniem napędu ?
"Pierdolicie hipolicie"
To że da się wiecej nie oznacza że ma zły soft
Może chciał mieć tylko "lekko dłubnięty" a nie ile wyjdzie?
Pozatym podniecacie się tymi programami jakby niewiem co.
1 jest pewne czy to bedzie 150 czy 200km sportowego auta z tego nie zrobicie.
159 szybciej wygląda niż jedzie.
Ja mimo iż moge mieć czipsa za browar nadal jeżdze na orginalnych mapach.
Kwestia wyboru.
PS.
A już najbardziej mnie smieszą forumowi naganiacze na weekendowe wypady do XXXXXXX
Przyznać się ile dostajecie od "Łebka"?
Dla mnie to wyglada normalnie jak handel skórkami w Łodzi.
heh lekko dłubniety ? a oglądasz wykresy i przebieg mocy i momentu ? jak to wyglada na seri a jak to wygląda po tym lekko dłubniętym sofcie ? powyżej 3 tys wszystko leci na łeb na szyję. Widzisz to czy okulary Ci trzeba kupić ?
Druga sprawa kto tu chce robić bolid F1 ze 159 ? do tak ciężkiego auta 150 koni to jest minimum. A przy 180 jest to już bardzo przyzwoity przemieszczacz. Tyle
A no i jak możesz mieć "czipsa" za browara to lepiej go nie rób bo za przysłowiowego browara auta nie naprawisz.
Ostatnio edytowane przez pampik ; 05-10-2012 o 05:56
krótko :
no i też masz fajnie
:-)
a propos ps
jeżeli to było do mnie ( bo poniekąd możesz mnie traktować jako naganiacza bo organizowałem już 3 serie )
to niestety za krótki w uszach jesteś żebym ci się musiał tłumaczyć i spowiadać i przyznawać
ale zapytaj tych co brali faktury vat ile zapłacili i na ile dostali faktury
...
jedno napisałeś fajnie "kwestia wyboru" - i tu się zgadzam
albo ktoś chce sobie poprawić na lepiej albo mu wystarcza to co ma
i tyle chyba
Przyznaje nie oglądałem kresek. Sugerowałem się mocą podaną.
Co do tego że wszytko leci po 3kto inaczej trzeba na to patrzeć.
Raczej jest dojebane za dużo momentu po 2k u cinka masz tam zdjęte i wygładzony przebieg momentu. Tu się zgodze
A co do czipsa za browara. Znajomi "grzebią" nie tylko w AFN, ARL czy PBX.
Skoro potrafią złożyć sprawnego Sr20Vet to i poradzili by sobie z moim.
Edit:
A do zapierdalania po nowym roku zaczne składać s13 1uz fe. Także za "browca"
Jedno jest pewne. Te forum to jedna wielka kpina. I do takich wniosków dochodzę nie tylko ja.
W 1 poście zapytałem o moją obecna (wtedy jeszcze nie)
Oczywiście zostałem wyśmiany że w tych pieniądzach nie kupie, ewentualnie truchło a już na pewno jestem handlarzem i
reklamuje swojego gniota. Ewentualnie dozbieraj 10k pln i kupisz lepszą u Tomek_KRK
O stanie swojej nie będe nic pisał ale wystarczy mi to co powiedział np Paweł z pablogaRage.
Po zaprezentowaniu fot na forum od razu dostałem.
KUP KONCÓWKE WYDECHU (bez tego to chuj nie auto)
KUP DYWANIKI (bez tego to chuj nie auto)
ZRÓB PROGRAM (bez tego nie jedzie)
a i KUP NAKŁADKI NA PEDAŁY (bez nich jesteś gejem)
Wszystkich których pominełem przepraszam
Ja wysiadam.
nara
http://www.youtube.com/watch?v=zNZeYHYCvDc
Ostatnio edytowane przez culmen ; 05-10-2012 o 10:13