Hmmmm no w sumie masz rację
Soooorry
Ja te "i" zrozumiałem jak "oraz" stąd nieporozumienieBleee nieważne
![]()
Hmmmm no w sumie masz rację
Soooorry
Ja te "i" zrozumiałem jak "oraz" stąd nieporozumienieBleee nieważne
![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Eeee postawisz piwo i będziemy kwita:-P
Tak czy siak, nie wiem jak u Was, ale mi się foty nie wyświetlaja:-(
Mi również nie
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Zdjęcia które podesłałeś nie działają![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Zdjecia nadal widniea na hostingu http://zapodaj.net/images/b06108f94d2ad.png
My widzimy
A pewnie ma to związek z:
Dlaczego to blokujemy?
W związku z nadużywaniem naszego darmowego hostingu zdjęć postanowiliśmy wgrać zabezpieczenie uniemożliwiające wyświetlania pełnych zdjęć, na innych stronach niż nasza, przyśpieszy to działanie naszych stron i umożliwi sprawniejsze ich działanie dla wszystkich.
Na innych stronach można zamieszczać tylko miniaturki wygenerowane przez naszą stronę lub linki do zdjęć. Nie można linkować do całych zdjęć. Nasz serwis udostępnia darmowy hosting zdjęć, ale robi to na pewnych określonych zasadach.
Wystarczy korzystać z kodów, które udostępniamy, aby wszystko działało poprawnie.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Spróbuj wrzucić gdzie indziejBTW. Jak idzie doprowadzanie Belli do odpowiedniego stanu ?
![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Trzeba skopiować adres tej strony i otworzyć ręcznie w nowym oknie lub w innej przeglądarce. Tak żeby nie przeszło referer w nagłówku http.