jakiś ruch na kierownice na nierównościach się przenosi, wiesz u mnie jest to właśnie to co pisałem u ciebie może być coś innego ale sprawdź tak jak pisałem.
jakiś ruch na kierownice na nierównościach się przenosi, wiesz u mnie jest to właśnie to co pisałem u ciebie może być coś innego ale sprawdź tak jak pisałem.
Alfa w garażu cieszy niczym da Vinci na ścianie salonu
Sprawdzane było już u dwóch różnych mechaników plus gość od magla... Drążki są ok. Jutro mają mi w irbisie podać termin diagnostyki...
Czy Ci Makaroniarze potrafią coś zrobić tak żeby nie spier@%^$ć !?
Przy przebiegu 198.000 km zmieniłem górny, prawy wahacz. Zakupiony Ricambi Originali w ASO. Dziś mam przejechane 205.000 km i wahacz zaczął wczoraj skrzypieć !!! Zero luzów, stukania, tylko menda skrzypi. No jak można takie coś odpierdzielać. Chce człowiek serwisować auto na oryginalnych częściach, żeby unikać sytuacji zbyt szybkiego zużywania się zamienników, a tu oryginał raptem 7 .000 km i muszę wymieniać na nowy i rozkręcać to wszystko. Nosz ku^%@ mać, przedsmak serwisowania Giulii? Coraz większe dziadostwo. Przecież ta firma nie potrafi utrzymać obecnych klientów, a co dopiero ze zdobywaniem nowych.
Musiałem to z siebie wyrzucić, bo wywalając 3 razy więcej za część oryginalą oczekuję, że wytrzyma trochę dłużej niż zamiennik.
Mi tam trzyma elegancko. Zareklamuj. Może teraz Ci skrzypi dolny?
Sprawdzałeś który element skrzypi? Sworzeń można "uciszyć".
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
może dokręcili śruby na podnośniku i tuleje szlag trafił... to niestety częsty błąd
O tak. Reklamuj.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10