dzisiaj w Tatrach spadł śnieg ... więc co ? trzeba na wyjazd uzbroić się w opony zimowe ...![]()
dzisiaj w Tatrach spadł śnieg ... więc co ? trzeba na wyjazd uzbroić się w opony zimowe ...![]()
MUSI być ładna pogoda.
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
ale i tak wezmę stuptuty, raki i czekan
- - - Updated - - -
aaa jeszcze rollglinss, linę, uprząż i parę karabinków![]()
A ja nie mam jeszcze felg na opony zimowe, najwyżej będzie hard![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Oj tam oj tam właśnie obejrzałam prognozę pogody długoterminową dla Czorsztyna
i powiem tak : od 27-30 września przewidywana śliczna pogoda ,ponad 20 stopni ciepła.
A jak będzie to się zobaczy już na miejscu. Zapewne będzie gorąco![]()
Pogodę ja zamówiłemW najgorszym razie jak moje zamówienie nie będzie uwzględnione, to będziemy nadrabiać pogoda ducha ;P
Śniegiem bym się nie martwił, bo Czorsztyn i okolice to nie szczyty Tatr, więc nie powinno być dramatu (wydaje mi się że zabieranie łańcuchów to lekka przesada).
Jedyny ból to mam teraz z tym, że Alfetka musi przejść dość poważną operację ... Jak mi się warsztat nie wyrobi to ich pozabijam ...
Ale na razie to myślę tylko o piątku
@Mrytyś: Zaje...ście że będą identyfikatoryRaz, że rano będzie prościej, to i pamiątka zostanie
![]()
Ostatnio edytowane przez Venomek ; 21-09-2012 o 10:16
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html