Oddaję swój czujnik + dopłacam 2 stówy za taki rozruchBędzie Pan zadowolony
![]()
Oddaję swój czujnik + dopłacam 2 stówy za taki rozruchBędzie Pan zadowolony
![]()
Maćku, w środę Bella idzie pod nóż :-) Pstryknę foty jak wyglądają ori poduchy po przelocie 260 tyś + :-)
U ciebie może być problem ze świeczkami albo CR. Kiedyś miałem takie odpalanie jak na drugim filmie (jeno bez kontrolki świec) jak mi paliwo w filtrze zamarzło.
Czekamy, czekamy. Bardziej mnie interesuje, czy jakość rozruchu się poprawi. A co Cię skłoniło do wymiany poduch prócz tego pierdolnięcia przy rozruchu?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Widzę, że teraz dostała po łapkach:-) ale delikatnie. U mnie jest mocniej. Tak więc czekam do środy, i zobaczymy jaki będzie efekt:-)
Wszystkie świeczki wymienione miesiąc temu.
CR - zawór ciśnienia?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Tak naprawdę wymieniam tylko przez to pierdolnięcie. Innych powodów nie ma. Pali praktycznie od strzała, nie mam falowania, tylko to jebudu:-( Zdam relacje po wymianie. Odbieram ją w czwartek, bo poza poduchami, wymieniają mi jeszcze olej, filtry, drążki, klimę, oraz czyścimy egr + czujnik doładowania. Wiec trochę zejdzie.
Miga, miga... Pierwszy raz pojawiła się tydzień temu, chwila spokoju i dzisiaj znowu... Świece wymienione zostały miesiąc temu, możliwe że teraz centralka padła albo coś z jej zasilaniem jest nie tak.
Próbowałeś odpalać przy odpiętym czujniku temperatury cieczy?
Ostatnio edytowane przez łuk4sz ; 21-06-2014 o 15:59
nie nie próbowalem,u mnie kontrolka nie miga ale swiece czekaja na pólce,zobacze jak po wymianie,no i po odpaleniu pusci bialy dym
Zobacz z ciekawości :-) U mnie odpala wtedy od razu. I zastanawiam się z czym to powiązać.