Żeby włożyć przewody do kostki musisz kupić konektory iso blapunkta. Jeśli chodzi o nr. Pinow to w zielonej kostce to są: 10 11 12. Na stronie wcześniej masz wszystko jasne napisane.
Żeby włożyć przewody do kostki musisz kupić konektory iso blapunkta. Jeśli chodzi o nr. Pinow to w zielonej kostce to są: 10 11 12. Na stronie wcześniej masz wszystko jasne napisane.
U mnie już wszystko działa
Taśmę kupiłem z wtyczką, a do radia wydłubałem piny z takiego kabelka:
http://allegro.pl/wejscie-aux-blaupu...776169120.html
Są 2 rodzaje taśm - różnica polega na dzyndzlu do wyłączania kierunkowskazu
Piny 4-10 3-11 2-12 podświetlanie natomiast podłączyłem pod pin 6 w radiu czyli 5-6
Pin 6 ma +12V po załączeniu radia i efekt jest taki, że gdy radia gra to podświetlanie jest, a jak nie gra to go nie ma. Jakoś logiczniej mi to pasowało niż podpięcie pod + po stacyjce
Orientujecie się czy kierownica multi z GT Q2 będzie pasować do 147??
Powinna bez problemu bo jest taka sama - Kuba ma u siebie kierownicę z GT.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
ok, dzięki
na 100% pasuje
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Ma ktoś pomysł dlaczego kierownica multi nie chcemi wejść na miejsce zwykłej, wchodzi wieloklin ale dużo płycej niż moja. Mogę ją przykręcić ale tylko o połowę mniej niż moją.
Porównaj wielokliny obu kierownic. Może ktoś Ci puscił kierownicę z 156-ki.
Wielokliny w 147 a 156 się różniły
Wysłane z mojego HTC One S
Może kupiłeś od 156 FL?
Ja żeby wyciągnąć musiałem porządnie szarpnąć ale z włożeniem problemów nie miałem.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Poniżej 147 z 3 wypustkami zaznaczonymi na czerwono, różnica też jest w grubości zaznaczonej na niebiesko.
Poniżej 156 fl bez 3 wypustek oraz grubsza ścianka, wydaje mi się że da się powiększyć ten otwór i będzie pasować. Ma ktoś pomysł jak.
Ewentualnie sprzedam kierownice w bardzo ładnym stanie 156fl
![]()
Poniżej 100zł