Strona 181 z 182 PierwszyPierwszy ... 81131171172173174175176177178179180181182 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,801 do 1,810 z 1819

Temat: Alfa Giulia w 2014?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    No własnie ale... Istnieje ryzyko,że Giulia w wersji sedan w ogóle nie bedzie produkowana, ponieważ ostatnie dwa lata to znaczny spadek sprzedaży i popularności sedanów w świecie.
    Ciekawe, w jakiej bryle najwięcej samochodów sprzedaje BMW...
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Pirat drogowy Avatar dereza
    Mieszka w
    Zwoleń
    Auto
    AR

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Ciekawe, w jakiej bryle najwięcej samochodów sprzedaje BMW...
    Dlatego nie słuchamy pana KRS ,bo sam nie wie co pisze i lubi poniżać innych.To,że Giulia wyjdzie w sedanie jest dla mnie w 1000% pewne,ale pewnie zaraz nasz genialny profesor,filozof,geniusz odda głos w tej sprawie.
    KRS-e przybywaj ze swymi genialnymi mądrościami na temat alfy i nie tylko na swym wielce wysokim poziomie intelektualnym,poniżanie wychodzi Ci genialnie,czekam na dalsze dywagacje na temat sedana w Giulii
    A może postraszymy trochę prawami autorskimi?
    ''co do "rozliczania donosicieli"... rozumiem, synu, że jak zobaczysz, ze zbój obrabia chatę sąsiadki, nic nikomu nie powiesz, bo będziesz donosicielem tak?
    bo to identyczna sytuacja: ty próbowałeś okraść wydawce i zwrócilem ci na to uwagę''
    Czy ja kogoś okradłem?,obrabowałem,zabiłem?odwracasz kota ogonem,robisz ze mnie złodzieja,jestem złodziejem bo kupiłem gazetkę i chciałem pochwalić się z kolegami z forum prezentacją nowego modelu,specjalnie zrobiłem skan bardzo słabej jakości ,aby pokazać tylko zdjęcie ,a ten robi ze mnie,,, jak bym obrabował staruszkę.To chyba mi się śni,jak mam mieć wśród kolegów z forum takiego człowieka... ,zawsze trafi się 1 człowiek który wszystko popsuje,mundruj się dalej na forum i poniżaj.

@Down
    Wrzucam na luz,ale niech nie poniża innych ludzi,bo cierpliwość się kończy
    Ostatnio edytowane przez dereza ; 29-07-2014 o 21:22

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

dereza Ty tez wrzuc sobie juz na luz

Użytkownik Romeo
    Auto
    lexus is250

Domyślnie

Wybacz Dereza, na takim poziomie rozmawiać z Tobą nie zamierzam. Poniżać też Ciebie nie poniżałem, nazwalem tylko po imieniu to, co zrobiłeś, a bylo to złodziejstwo. Nadal nie rozumiesz dlaczego, mimo wielu wyjasnień, więc dam już spokój. Jak się chcesz przekonać, jak to działa, zamieszczaj nadal skany będących aktualnie w sprzedaży pism, to temat wyjasni Ci prawnik poszkodowanego wydawcy w odpowiednim piśmie. Tylko, że na tamto pismo plunąć już niestety nie będziesz mógł.
    Reszty prymitywnych wycieczek pod moim adresem nie komentuję. Ciekawi mnie tylko, że określenia "filozof" używasz w znaczeniu pejoratywnym. Intrygujące.

Radzia: nie wyjeżdzaj mi tutaj z bryłą BMW. Ja podaję dane sprzedaży ogólnej aut: sedany mocno poszły w dół, 2013 rok był dla nich masakrycznie słaby. Alfa to nie BMW, więc Sergio waha sie nadal, w jakiej formie wypuścić nowe auto. Oceniam szanse na pojawienie się Giulii w wersji sedan na 50 procent, ale pewnie za jakieś półtora roku, dwa lata .

Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał KRS Zobacz post
    Radzia: nie wyjeżdzaj mi tutaj z bryłą BMW. Ja podaję dane sprzedaży ogólnej aut: sedany mocno poszły w dół, 2013 rok był dla nich masakrycznie słaby. Alfa to nie BMW, więc Sergio waha sie nadal, w jakiej formie wypuścić nowe auto. Oceniam szanse na pojawienie się Giulii w wersji sedan na 50 procent, ale pewnie za jakieś półtora roku, dwa lata .
    A jakie znaczenie ma to, jakie bryły sprzedaje Kia do tego, co ma sprzedawać Alfa? BMW to bezpośrednia konkurencja, Mercedes, jeśli się wytnie vany itp. pewnie też przoduje w sedanach, a jeśli uznać "coupe" Ałdi typu A7 za sedany, to pewnie też jest to większość ich sprzedaży. A w ten segment celuje Serdżio.

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Tak samo jak oceniałeś szanse na pojawienie się Alfy 4C?

Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
    Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
    "Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."

Użytkownik Maniak resoraków Avatar bartas82
    Mieszka w
    Wlkp.
    Auto
    Giulia, Giulietta

Domyślnie

Wystarczy spojrzeć na Lexusa. Nie ma w ofercie w ogóle kombi tylko sedany, SUVy i jeden hatchback, a przecież jakoś przędzie, nie?!
    Oczywiście, że nowa Alfa to BMW, Merc, Audi, Lexus razem wzięte. Musi takie być, jeśli ma się wybić i dobrze sprzedawać.

KRS jak coś piszesz to podawaj źródła, bo stwierdzając "Rozpatrywana jest wersja, że Giulia będzie zupełnie innym autem niż nam się wydaje ale pojawi się dopiero za dwa lata albo później" bez podania źródła to wiesz, ale Sergio może oskarżyć cię jeszcze o pomówienie lub czarny PR (już mu to zgłosiłem z resztą

Pozdro,
    Bartas

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Czarnowo, Torun, Poland, Poland
    Auto
    AR GTV Spider 916 Lusso + AR 164 3.0 QV + AR 156 Crosswagon Q4

Domyślnie

Myślę, że wszelkie dywagacje na temat nowego modelu są rozpatrywane z zupełnie innej perspektywy, niż ta, która jest nam najbliższa. Jakiego sedana będzie wypuścili na rynek, mając do wyboru kilka możliwych emblematów na jego masce?

"Serż" zarządza wielkim koncernem, nie tylko jedną z jego linii produktowych. Pamiętajmy o tym.
    Obecnie pozycja teutońskich sedanów z rodowodem niemieckiego kowala jest bardzo mocna i przełamać hegemonię bawarskich producentów będzie ciężko.
    To przykre, ale europejski rynek motoryzacyjny musi nasycić się bmw, audi i Mercedesem, by sięgnąć po coś ciekawego dla oka i egzotycznego. Sporo szczęścia miała ostatnio Mazda wypuszczając całkiem zgrabne wozidła.

Mniej napinki, luźna guma koledzy :-)

Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.

Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto

Użytkownik Rowerzysta Avatar ArcoMancino
    Mieszka w
    Mordor, korzenie z WGM
    Auto
    Giulia 2.0 pb 200 KM '17 Vulcano Black. Wcześniej 159 BN 1.9JTDm 8V '09 Grigio Titanio.

Domyślnie

Robi sie ciekawie
    Sent from my Lumia 925 using Tapatalk