Przy cenach ICSa to wydaje mi się bez sensu szukać fachowcaweźmie niewiele mniej. No chyba że to właśnie jakaś tasiemka będzie.
Przy cenach ICSa to wydaje mi się bez sensu szukać fachowcaweźmie niewiele mniej. No chyba że to właśnie jakaś tasiemka będzie.
NO i lipa. A może ktoś się orientuje czy jeżeli bym wymienił tylko górną cześć ICSa, tę z kasieciakiem i radiem czy by to coś dało?? Czy orientuje się ktoś czy ics jako ics woła i potrzebuje kodu czy może radio potrzebuje tego kodu. Bo tak może kupić ICSa na przykład bez kodu i tylko zmienić górę. Czy ktoś może się orientuj czy w takim mixie będzie działał stary kod.
Powiem tak ze u siebie zmieniałem górę i działał stary kod. Tylko nie wiem czy na dole nie ma końcówki mocy chodź mogę się mylić.
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Końcówka mocy jest na górze. Przyklejona do tego aluminiowego bloczka/radiatora
NO dzięki. Chyba zobaczę czy będzie działało jak wymienię tylko górę. A jak coś to zmienimy całego ICSa. Bo raczej jak padła końcówka to naprawa raczej nie wchodzi w grę
Możesz kupić samą końcówkę. Kosztuje może jakieś oszałamiające 2zł![]()
Gdybym wiedział gdzie się znajduje lub jak wygląda to na pewno bym tak zrobił. Mniejsze koszta. Może ktoś ma jakąś fotkę albo jakiś symbol żeby sobie kupić takowe coś i dać komuś wlutować.
Mam w domu drugiego icka więc rozkręcę i Ci podam popołudniu.
Ok super. Dzięki za fatygę.
Już raz to sprawdzałem, bo chciałem wstawić mocniejszą końcówkę mocy. Ale nie udało mi się nic wymóżdżyć.