No i sprzedawca powiedział nam że dolz podpisał z mercedesem umowe na części do pierwszego montażu . Mówił też że od pewnego czasu dostaje zwroty pomp od SKF bo łożyska nie wytrzymują .
No i sprzedawca powiedział nam że dolz podpisał z mercedesem umowe na części do pierwszego montażu . Mówił też że od pewnego czasu dostaje zwroty pomp od SKF bo łożyska nie wytrzymują .
Wiesz ze sprzedawca zawsze powie ci jakąś opowieść żeby towar sprzedać. Ile to się na słuchałem opowieści o tym ze oleje orlen są lepsze od motula czy valvo to moje.
Ale dolz jest ok. Nigdy nie miałem z nimi problemów pomimo przebiegów po 80 tysięcy km.
Miałem pompę Dolz'a w 147 i nie było z nią problemów, przejechała prawie 60 kkm i było ok.
Co do sprzedawcy to pokazywał że została mu ostatnia sztuka SKF ale poleca dolz bo jednak nie dostaje zwrotów w środe będą zakładane częścipo rozrządzie i kole pasowym będzie pora na regulacje zaworów i przy okazji pewnie nowa uszczelka pod nią
No dzisiaj w końcu odebrałem Alfe od mechanikaI W KOŃCU nic nie terkocze ! ! ! ! ! !
dzięki wszystkim za podpowiedzi !