Widzę, że niestety nikt nie wie co to może być.
Ale na szczęście powstrzymałem się od grzebania w przewodach i samo się naprawiło. Dziś już działa po staremu
Widzę, że niestety nikt nie wie co to może być.
Ale na szczęście powstrzymałem się od grzebania w przewodach i samo się naprawiło. Dziś już działa po staremu
A u mnie właśnie padłotzn. gdy radio jest włąćzone na opcji radio to wszystko odbiera ok ale gdy wcisnę guzik ogrzewabie tylnej szyby to natychmioast fale przestają łapać i tylko szumy słychać. MIerzyłem masę na silniku, karoserii, między silnikiem a budą, na radiu itd i wszystko ok. Klemy też są ok. Wyjąłem Bezpiecznik od ogrzewania i jest cały, przekaźnik również rozebrałem i jest ok. Wydaje mi sie, że wina lezy po stronie zasilania tylnej szyby a nie po stronie sterowania ogrzewaniem. Jest myk taki, że gdy dioda na przycisku sie swieci i szyba działa to radio nie odbiera. Ale gdy wyjme przekaznik lub bezpiecznik dioda nadal swieci (czyli sterowanie ok) to radio odbiera. Sprawa dotyczy SW. I tutaj moje pytanie.
Czy SW mają jakieś moduły ogrzewania tylnej szyby spięte z anteną?? Czy sama siatka tylnej szyby jest anteną??