Da sie kluczykiem otworzyć bo miałem ten sam porblem w zimie tylko musisz mocno przekręcic i ciągnąć klape do góry![]()
Da sie kluczykiem otworzyć bo miałem ten sam porblem w zimie tylko musisz mocno przekręcic i ciągnąć klape do góry![]()
akumulator 1 kable startowe 2xrazy stawiasz aku z przodu auta podłączasz sie do bloku silnika przy płynie hamulcowym mała puszeczka tam znajdziesz + czerwony do plusa czarny do bloku silnika i bagażnik otwarty![]()
Ja mam swój patent na to
Z drzwi wyjmujesz 1 lampkę, zdejmujesz klosz i podpinasz źródło prądu na kabel plusowy, drugi gdzieś na element stalowy (masa) szybko odłączasz otwierasz klapę i odłączasz kable. Nie wiem czy ta metoda jest zdrowa dla samochodu ale kilka razy ją wykorzystałem jak nie miałem wyjścia. Miałem zapchany zamek więc nie mogłem go otworzyć kluczykiem.
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 08-03-2010 o 02:21
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Pod maską na przegrodzie za zbiornikiem płynu chłodzącego mała czarna puszka. Tam podłącz plus a minus choćby do zamka pokrywy silnika.
Dzięki wielkie Panowie. Udało się dostać do bagażnika podłączając akumulator do puszki pod maską i masy. Teraz już tylko pozostaje naładować go![]()