Panel z lewej strony jest z klimatyzacją, a z lewej bez klimatyzacji
Panel z lewej strony jest z klimatyzacją, a z lewej bez klimatyzacji
ok kumambędę dalej szukał tej jedynej niepowtarzalnej mojej
)
Dla mnie jak sprzedawca mowi, ze wymienisz sobie paski, filtry i plyny i auto sie rozrusza to... juz omijaj tego sprzedawce bardzo szerokim lukiem.
Auto ma jakis feler, pewnie zostalo kupione za grosze w reichu i teraz trzeba odzyskac kase.
No i ta mega szybka obnizka o tysiaka!
Powiedz mi z czego tu obnizac. To auto w euro to okolo 2200 euro.
Jest Ci w stanie opuscic cene o 250 euro.
Czyli 2000 euro.
Transport takiego atua do Polski to (powiedzmy 500 km tam i tyle samo spowrotem) po kosztach paliwa jakies 300 zl.
Nikt nie jedzie po samochod, zeby na nim zarobic 300 zl. ON TEN SAMOCHOD KUPIL ZA 1000€ moze 1200€
A teraz wejdz na portal mobile i zobacz, co (i czy wogole) kupisz za taka cene.
No i ten tekst, ze auto sie rozrusza. Qrwa... jak slysze cos takiego to mnie z miejsca trafia...
---
Ech... wlasnie sprawdzilem na mobile.de
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...3&pageNumber=1
Ladna, ladne zdjecia... i jaka tania!!!
Niby OK, ale:
Das einzige Manko wäre ein Motorproblem. Der Motor macht Klopfgeräusche und läuft unruhig. Daher auch nur bedingt fahrbereit. Bitte keine E-mails!!!
"Jedyny minus to problem z silnikiem. Silnik dymi i pracuje nierowno. Mimo to jest wrunkowo gotowy do jazdy."
Z ciekawosci popatrzylem jeszcze w kilka ogloszen. W wiekszosci sa info o uszkodzonym silniku. I NOWOSC... haslo, ze cos jest WARUNKOWO GOTOWE DO JAZDY.
A moj nauczyciel od polskiego zawsze mawial (ulkony dla p. Meissnera):
"nie mozna byc troche w ciazy. Albo sie jest, albo sie nie jest!" (swiete slowa)
I wlasnie takie cuda techniki przyjezdzaja do Polskii z handlarzami. A potem cos sie zakombinuje, wmowi klientowi, ze dlugo stal i sie rozrusza... i bedzie cacy. Takie samouleczenie.
---
A tu interesujaca oferta.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...9&pageNumber=2
Ostatnio edytowane przez bartstep ; 20-08-2010 o 12:09
Dochodzę do wniosku że nawet nie będe jezdzil do komisów bo to się mija z celem ata zachwalane a przyjezdzam okazuje się ze 4 elementy do lakierowania klima nie chodzi albo poduszki otwarte i mi mówi ze auto bezwypadkowe tylko same się otworzyły. Nie wiem ale mi zawsze mama powtarzała ze samo się nic nie robi;] Chba poczekam aż jakis alfaholik bedzie odsprzedawał swoja śliczną zadbaną belle za rozsądną kase a nie po to by zarobić jak większość osób
---------- Post dodany o godzinie 13:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:00 ----------
Innego wyjścia nie mamsam nie kupie bo mnie wch*ja ktoś
(
Rozgladac sie warto. A jak namierzysz popros kogos z forum, z okolicy, zeby wybral sie z Toba na ogladanie.
Doswiadczenie i brak emocji to dobrzy doradcy.
Napewno nie bedziesz mial problemu, zeby ktos z Toba podjechal popatrzec na auto. Koszty... moze jakis szesciopak.
A poza tym chetnie Cie przywitamy w rodzinieAlfaholikow
Tak zrobię) dzięki za pomoc ^^
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-2-0...C13766922.html
Tą sobie obejrzyj albo popros forumowiczów o obejrzenie
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo