Jeżeli koledzy mają Blue&MeTM Nav to aktualizacji podobno nie da się zrobić.
Link do opisu aktualizacji
Nikt nie zna odpowiedezi na problem z blue&me? A może ktoś wie czy w aso wgrają jakąś aktualizacje?I ile to kosztuje mniej więcej
Ja tez chcialem wgrac dzis aktualizacje i po wlozeniu kluczyka dostalem komunikat updating - po chwili language polski is unavailable, nic wiecej sie nie wydarzylo ale po nacisnieciu sluchawki dostaje komunikat language english is unavailable - zespulem co bylo czyli holenderski - dlaczego?
a jaki miałeś pendrive? mi nawet nie zaczeło robić aktualizacji - odrazu eror 10. I jeszcze pytanie ile masz plików w paczce aktualizacyjnej? W instrukcji która pobrałem ze strony alfy jezst że tam jest 6 plików, a po pobraniu z tej samej strony aktuazlizacji okazuje sie że plików jest 7. A może ktoś z Was ma aktualizację która mu się wgrała i podrzuci na jakiś serwer?
Problem w tym ze ja chcialem tylko jezyk podmienic i najpierw wzialem paczke polski.zip i wgralem wtedy sie to poajwilo. POotem dopiero znalazlem paczke bme_5_5 i ja wgralem - wgrywala sie, chyba ze 2 razy restart usb zrobilo no i wreszcie zakonczylo komunikatem Update complete. Wyjalem kluczyk, wlozylem ponownie i mam komunikat English language unavailable. Nie mam bledu Error 10 tylko komunikat braku jezyka.
to masz taki stan jak ja z tym ze ja nie moge zrobic upade. Jakiego masz pena? Pojemnośc? Na zagranicznych stronach czytałem że najlepiej mieć małą pojemnosc - np 256 mb. Skąd brałeś upade? Podaj link ja spróbuje
Update bralem z alfaromeo.pl - pendrive 2GB fat32
ja miałem 4 GB Kingston Fat32 i też dupa
Ale u mnie update idzie tylko chyba niepotrzebnie sie wpieprzylem z tym polskim jezykiem.