pasazera jest, bede musial sprawdzic jeszcze kierowcy ale bez kompa pewnie sie nie obejdzie. Jeszcze jedna zaleta alfy...nigdy nie nudzisz sie gdy masz wolne, alfa zawsze zorganizuje ci czas! Pozdro
pasazera jest, bede musial sprawdzic jeszcze kierowcy ale bez kompa pewnie sie nie obejdzie. Jeszcze jedna zaleta alfy...nigdy nie nudzisz sie gdy masz wolne, alfa zawsze zorganizuje ci czas! Pozdro
posprawdzalem wszystko i w koncu doszedlem do zegarow, po wyciagnieciu niemila niespodzianka, jakas k....a spiela przewody ale sierota zrobila to zle, jeden sie wysunal( na moje szczescie) i dlatego czerwona ikonka poduchy sie swieci, to na tyle jesli chodzi o ten temat bo sprawa rozwiazania problemu pozostaje miedzy mna i sprzedawca. To na tyle - temat zamykam i dziekuje tym ktorzy chcieli pomoc![]()
Podepne sie pod temat bo nie chce zakladac nowego.
Ostatnio po przejezdzie przez spiacych policjantow zapalila mi sie kontrolka poduszek (czerwona). Po podlaczeniu kompa mym ocza ukazal sie blad: Passenger squib circuit. Bledu nie da sie skasowac (pisze ze ciagly blad). Jak to teraz rozgrysc? Od czego zaczac? Chodzi tu o poduszke w desce rozdzielczej czy w fotelu?
Prosze o pomoc!
Link to screenu bledu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5216a4f00.html
Odgrzeje kotleta bo mam ten sam problem co kolega kolo115, problem nie został tu rozwiązany a wyskoczył mi błąd 09 Passenger squib circuit
Z tego co już sie zorientowałem to chodzi o ładunek w poduszce pasażera, w desce rozdzielczej. Czytałem że zapewne chodzi o złączkę przy samej poduszce co wiąże sie wpierw z demontażem zaślepki airbaga na desce, przeczyszczeniem styków przy poduszce i kupnem nowych klamerek do ponownego montażu zaślepki (bo stare łamią się bezpowrotnie przy demontażu zaślepki tak?). Ja jednak chciałbym najpierw poszukać przyczyn na innych łączeniach, czy możliwe że ten błąd wyskakuje przy niesprawności innych styków ? Kostki pod fotelami mam od paru lat polutowane więc tu chyba nie ma prawa nic nie stykać ?