Dziś umówiłem się z kolegą Maćkiem z MCA www.alfa-lancia.com.pl , koledzy na tym jak i na forum jkar.fora.pl bardzo polecają jego usługi, podepnie się Alfę pod komputer i mam nadzieję dziś się okaże. Jeśli nie, poczekam na przypływ gotówki i pojadę do wspomnianego Cinka. Możę skuszę się wtedy też na jakieś mapowanie
---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 12:02 ----------
Byłem u Maćka, chciałem podłączać kompa. Maciek zrobił to, co sam dawno zrobić powinienem - odłączył przepływkę. Różnica naprawde ogromna, zbiór zwłaszcza na 3 biegu i powyżej bez porównania. Niech świadczy o tym fakt, że w strefie do 30 nieopodal warsztatu Maćka rozpędziłem się do 120 w momencieKręci się już swobodnie powyżej 3 tyś. Generalnie chyba tylko przepływka. Chwilowo jeżdżę z odpiętą (chyba nie ma przeciwskazań? Maciek mówi, że niektórzy w ogóle nie podpinają, jak się im zepsuje, bo cena za tak małą część bez której da się obejść faktycznie przesadzona), ale w przyszłym tyg. planuję kupić. Moje pytanie: tylko bosh? Jaki model/numer konkretnie? Gdzie można kupić pewną, tanio?
Kupi się przepływkę nową, to się będzie podłączać pod kompa by sprawdzić wszystkie wartości.
Cieszę, że to nic poważniejszego, a trochę współczuję kolegom, którzy cudują z turbinami, wtryskami i innymi możliwymi przypadkami. Odpukać.[COLOR="Silver"]