u mnie podobnie - też się jeden z przycisków albo się poluzował albo coś się wytarło bo nie mogę przyciskami od strony kierowcy opuścić szyby pasażera. Podnieść się da, ale na dół iść nie chce. Będę musiał się za to wziąć w wolnym czasie...
u mnie podobnie - też się jeden z przycisków albo się poluzował albo coś się wytarło bo nie mogę przyciskami od strony kierowcy opuścić szyby pasażera. Podnieść się da, ale na dół iść nie chce. Będę musiał się za to wziąć w wolnym czasie...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
hmm więc powiem tak plastik od strony kierowcy wyczyściłem szmatką i benzyną ekstrakcyjną. Jest to dość czasochłonne bo wyczyszczenie z tej "gumy" zajęło mi godzinkę (bierzesz szmatkę zamaczasz lekko w benzynie i trzesz i trzesz aż ta guma zacznie się ścierać/łuszczyć) potem płynem do mycia szyb z alkoholem odtłuściłem i pomalowałem bezbarwnym lakierem w sprayu. efekt taki jak na zdjęciu tzn w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej
Natomiast od strony pasażera nie było już tak łatwo guma była w lepszym stanie ale mimo wszystko podrapana o dziwo najszybciej wyczyściłem ją pod bieżącą wodą gąbką do mycia naczyń (tą szorstką powierzchnią) +płyn do mycia szyb guma zeszła ale plastik tzreba było czarnym matem psiknąć bo był cały zrysowany od gąbeczki na czarny mat bezbarwny i kolorystycznie wygląda tak samo jak strona kierowcy
musze sie za to zabrać jak bede mial trochę czasu
mam na sprzedasz taki przełącznik
Wczoraj bawilem sie troche tym moim przelacznikiem i zaczal reagowac tyle ze ewidentnie przycisk opuscil swoje mocowanie bo luzno sie majta zamiast byc na swoim miejscu. Zebym mial troche czasu to bym to zrobil.... moze w nastepny weekend.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]