W opisie: Oryginalne felgi - a na zdjęciach jeśli dobrze widzę Novitec. Może to takie zdjęcia poglądowe?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Musiałbyś jechać ją do stacji kontroli pojazdów i niech podepną pod komputer itp. Też nie można odrazu jej przekreślać, w niemczech dbają o auta bo tam wszystkie części są tańsze, sam swoją sprowadziłem z Niemic i dałem za nią razem z rejstracją 10000zł i przez 3 lata nic mi sie w niej nie robiłem oprucz napraw obowiązkowych (oleje, filtry itp).
_Mumin_ - jesli nie zrozumiales do konca to byl zart...![]()
Nieużywanie auta także wpływa wadliwie na jego stan. Silnik nie może być nieodpalany. Więc jeśli auto stało w garażu i jeździł nim ktoś raz na miesiąc, to wcale nie będzie lepsze niż użytkowane regularnie i naprawiane auto.
Co do auta - szkoda że nie pytałeś wcześniej, byłem w PO do poniedziałku. Ale możliwe że będę w piątek lub poniedziałek, więc może podskoczę.
Poza tym, cena jak cena - auta szybko tanieją, to raz, dwa auto przecież nie jest zarejestrowane - a opłaty o ile wiem to ponad tysiąc, wiec min. 5k, więc nic nadzwyczajnego. To że handlowiec kręci licznik też nie jest nowością, do takich zawsze podchodzi się z "przymrużeniem oka" i dokładnie sprawdza.
Okazja nigdy nie jest okazją! Mogę się założyć,że to auto potrzebuje mocnego zastrzyku gotówki!
Witam jestem z okolic jak znajde czas to może uda mi się podlecieć i oblukać to auto. Mam JTD i na T.Sparku się nie znam ale kompa z kablem może uda mi się podłączyć do tego. Nie obiecuję ale postaram się sprawdzić to auto bo sam jestem ciekaw tej ceny.
Wygląda dość ładnie. Ale ta "nóżka" pod rejestracją jest wyblakła a reszta listw na zderzaku jakby odświeżona, cena jest bardzo konkurencyjna za samochód, który wygląda bardzo ładnie, wygląda.. ciekawe jak na żywo i z resztą .. ? Tylny zderzak pęknięty .
Jak dla mnie zbyt wypucowana, silnik czyściutki, wszystko "zbyt dopieszczone" . Warto by było poprosić o zdjęcia komory silnika od strony paska rozrządu i od strony skrzyni, 2.0TS ciężko ma wyjść więc te elementy na pewno były chociaż trochę porysowane jeśli silnik był wyjmowany. Przy tym przebiegu po co było by go wyjmować ?
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Zależy po co Ci ta Alfa?
Chcesz ją odrestaurować ?Bierz,ładnie wygląda.
Do jeźdzenia bez wkładu finansowego bym jej nie brał.
![]()