Zmień klocki !!!
Zmień klocki !!!
I auto !!!![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
tarcze do wymiany !!!!
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
I żona !!!![]()
Grzesiek - żuwik
żuwik z autem i żoną to chyba żart?jutro jade zmienic opony i bedzie cos juz wiadomo
![]()
Żart, żart, diagnozuje się a nie strzela gdzie popadnie![]()
Grzesiek - żuwik
szczególnie nie podobał mi sie zart z alfąjestem po zamianie opon na zimowe rozmiar 205x55x16 a letnie są 215x55x16, autko prowadzi sie duzo lepiej , nie czuć predkosci , jest tak jak powinno być (chyba to dzieki niższemu profilowi opony) ale niestety problem z wibracją kierownicy przy hamowaniu pozostał , zauważyłem ze przy hamowaniu ze 180 wibracje są mniejsze, przy 140 jest najgorzej i potem ustaje z wytracaniem predkości. Dodam ze na zimówkach te wibracje są ogolnie troche słąbsze , tak sie zastanawiam czy nie zwrociłem na nie kiedys uwagi czy poprostu w miedzy czasie tarcze sie zwichrowały. Wiec czas na zmiane tarcz , szkoda bo są nie wytarte no ale jak trzeba to trzeba
Zastanawia mnie jeszcze jedno , kierownice na postoju czy podczas jazdy moge przy uzyciu troche siły ruszyć gora-dół oczywiscie jest to jakies pół milimetra moze mniej ale pod reką czuć minimalny ruch (ciezko nazwac to przesunieciem ale pod reką czuć a nawet słychać )i jest to odczuwalne jak sie mocniej zapre o kierownice. Gdzie tam moze byc luz?