daj potem znać jak Ci poszło i jak efekty
daj potem znać jak Ci poszło i jak efekty
Kupilem w jednym z supermarketow [na R ] taniochy po 19 zeta za sztuke.Smigaja 3ci miesiac bez problemow
Polecam Motgum, bardzo dobre polskie wycieraczki, mam od 4 miesięcy i są ok.
Ps. W końcu to Polak wynalazł wycieraczki.
A z moimi Motgumami coś się stało :/ Kupione w sierpniu w zimę po zastosowaniu "cudownego" zimowego płynu do spryskiwaczy zaczęły ładnie zbierać tylko kiedy idą do góry, ale kiedy wracają zostawiają po sobie smugi :/ Szyba umyta gumki od wycieraczek polane wrzątkiem i nadal to samo :/
Może feler trafiłeś akurat . Albo płynu jakiegoś wynalazku nalałeś i gumę szlag trafił.
Trudno zaryzykuję drugi raz i też kupię motgumy, kumpel ma w Golfie IV od 2 lat i do tej pory chwali, zbierają mu całą powierzchnią cicho i bez żadnych mazów, więc możliwe, że mogłem je jakoś załatwić :/
A golf IV ma taki sam kształt szyby co alfa 156? Ile cm. mają te wycieraczki? To jakieś uniwersalne, czy dedykowane do alfy 156? Drogie te Motogum?
Golf IV ma tą szybę bardziej płaską, u mnie wycieraczka od strony pasażera nie zbiera na początku w całości przez zagięcie szyby. Długości nie pamiętam teraz do Alfy, ale chyba 510mm kierowcy 500mm pasażera, w Golfie 4 pasażera 480mm chyba i kierowcy 510mm? nie jestem pewien bo nie posiadam tego samochodu
Wycieraczki same w sobie nie są dedykowane do AR 156, dobierałem je po liście na tyle opakowania. Ja płaciłem za jedną płaską w Auchanie coś kolo 25 zł/szt bodajże
Tu masz: http://allegro.bazarek.pl/opis/69106...0mm-530mm.html
Tutaj kupowałem już trzy razy.